Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehez?
Kérdező:
Nem vezetek statisztikákat ilyesmikről, de szerintem meglepően kevés esetben történik a megcsalás olyasvalakivel, aki már régebb óta ott van lehetőségként, mint az aktuális partner. Nem tudom, emberek miért csalják meg egymást, nyilván nem lehet semmit sem kizárni, de úgy őszintén, szerinted ha meg akarna csalni, akkor téged választana XY helyett, aki ott van számára már egy jó ideje, és mindezt úgy tálalná, hogy előre bejelenti neked, hogy figyi, figyi, most elmegyek CSAK CSAJOKKAL bulizni...?
Őszintén szólva ha nincs bizalom a párod írányába akkor ott a kapcsolatot lehet temetni. Erre én elég hamar rájöttem.
Ha már eljutott egy férfi addig, hogy annyi bizalmat adj neki, hogy jártok is akkor adj neki teljeskörűen.
Másfelől ha a pasi meg akar csalni akkor n ilyen nyílvánvalóan teszi meg. Előre bejelenti és nem egy társaságba megy ahogy figyelő tekintetek kereszttűzébe lehet.
"9. És azt megtudhatnám mi a gondod a helyesírásommal?"
"ehez" ehhez
"2hét" 2 hét
kb után pontot kell tenni
mert elé vessző
Mondatokat nagy kezdőbetűvel kezdjük és írásjellel, például ponttal zárjuk.
"sőtt" sőt
"ittartunk" itt tartunk
Egy magára igényes ember, mindig átnézi az adott szövegeket, mielőtt bármit is elküld és kiad valamit a keze közül.
Én azt mondanám: isten veled!
Jaj hagyjuk már a névnapozást!
1 hónapja vagytok együtt és arról kéne szólni az elején, hogy minél többet találkoztatok illetve a barátait is jó lenne ugye megismerni. Erre eszébe sem jut meghívni téged - a párját? A kapcsolat első 2 hónapjában? Ez normális?
De jó, hogy itt amúgy ilyenkor mindenki menyire toleráns!
Én 2szer faragtam rá a nagy bizalommal meg az előadott csak barátok vagyunk, meg megsajnáltam a csajt - azért leveleztek a hátam mögött titokban stb. S ezek voltak a híres ellenkező nemű barátok. Ja és mindegyik fiú "barátom" bevallotta egyszer csak, hogy tetszek nekik... Na ennyit erről. Én ha olyan helyzetben is lennék netán, a másik nélkül nem mennék.
Nem érdemes 100% bizalmat adni senkinek. Pláne ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!