Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ehez?
Hány évesek vagytok? Amúgy honnan fogja tudni, hogy azt te tetetted ki???
Nem olyan rossz ötlet szerintem, de lehet nem szívesen látná a teljes nevét kiplakátolva. Még keresztnév hagyjám, meg valami még hozzá. Esetleg van valami ami összeköt benneteket? Van nála esetleg valami amit te adtál?
Hát nem is tudom. Egy próbát lehet megér. Nem tudom, hogy a lánynak tetszene-e ilyen valami. Tudom is én? Írd oda, hogy (X = lánynév; Y = fiúnév; ........... ami összeköt benneteket):
X nagyon szeretlek téged, a ....... -el a szívemet adtam Y
Régimódiaknak tetszik az ilyen, de a lánynál nem tudom eldönteni, hogy szereti-e 18 évesen az ilyen dolgokat.
Már ne haragudj, de ez baromság. Inkább hívd el egy italra, beszélgessetek, mint egy randin ... aztán a végén mond azt, hogy nagyon tetszel, és csókold meg. Olcsóbban is úszod meg, és ráadásul ezerszel jobb ,mint az a plakátos ötleted (nem bántásból, csak szerintem így van)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!