Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik frizura jön be inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik frizura jön be inkább a fiatal nőknek?

Figyelt kérdés

Fiatal nők alatt a 20 év körüliekre gondolok, akik már nem gyerekek éppen.

1. A hosszabb, kócos, nem sok törődés jeleit mutató frizura, ami csak úgy van az illető fején esetleg szakáll hozzá.

2. A kéthetente fodrászhoz járó alul rövid fent hosszabb, oldalra/hátra waxolt, fésült, csíkkal elválasztott szépfiús frizura, mindig frissen borotvált arccal.

Első hallásra melyik a vonzóbb külső ezen lányok többségének?

2018. szept. 28. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha már fésülködni nem hajlandó... legalább legyen mindig friss a szénakazal a fején.
2018. szept. 28. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi ezen olyan sokkoló? :D Évekig én is minden másnap mostam, amíg nem találtam végre olyan sampont, amivel 1 napnál tovább kibírja a hajam úgy, hogy nem néz ki undorítóan (zsírosodott)

Párom meg naponta mossa, mert munkában koszos lesz. :)

2018. szept. 28. 16:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem sokkoló, de elég különös. Úgy tudom, hogy eléggé árt a hajnak a mindennapi hajmosás. Úgy még inkább zsírosodik és nem is tesz neki jót, legalábbis több fiútól hallottam már, hogy a mindennapi hajmosás tette tönkre a haját.
2018. szept. 28. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Párom hajának semmi baja tőle, mondjuk neki alapból nem olyan nagyon zsírosodós.

Én pont azért mostam olyan gyakran, mert muszáj volt - előtte ritkábban mostam, és már nem volt elég. Most örülök, hogy nem kell kétnaponta, elég macerás volt.

Mindegy, nem akarlak szétoffolni, bocsi :))

2018. szept. 28. 16:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Semmi baj, ne viccelj :D
2018. szept. 28. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Nekem a rendszeresen simára borotvált kopasz fej a zsánerem. Az arc lehet szintén borotvált, vagy akár kis borosta vagy körszakáll is jöhet. De a lényeg a frissen bőrkopaszra borotvált fej, mindig izgalomba jövök, ha olyat simizhetek.
2018. okt. 1. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!