Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pénz vagy az illető tulajdon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz vagy az illető tulajdonságai a fontosabb a nőknek?

Figyelt kérdés
Mindenféle előítélet és általánosítás nélkül kérdezem. Egy külsőleg és belsőleg is szimpatikus férfi kis egzisztenciával vagy egy kevésbé vonzó de stabil anyagi háttérrel rendelkező embert preferálják inkább?
2018. szept. 27. 15:30
1 2 3
 11/21 Pumukli alfahím ***** válasza:
7%
A válasz egyszerű,ha van pénzed, akkor a nő számára te leszel a megtestesült jótulajdonság.
2018. szept. 27. 17:56
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Manapság a vadkapitalizmusban mindent lehet forintosítani. A szerelmet is. Evidens, hogy a pénz sokkal fontosabb.

Lehet engem is lepontozni, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál.

2018. szept. 27. 17:58
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
12 Az én életszínvonalam megteremtése kizárólag az ÉN felelősségem, ezt meg is tettem, szóval nincs szükségem mások pénzére, hagyjuk már. Nem volt még olyan párom, akinél ne kerestem volna sokkal jobban nőként, szóval fogd meg szépen az ostoba, sértő általánosításaidat, hajtogasd össze és dugd fel szépen a hátsódba, ahová valók, köszi.
2018. szept. 27. 18:04
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

#13 értem, tehát csak mert te nem vagy anyagias, az automatische azt jelenti, hogy ez az általános...

[link]

Ám ha téged nem illet, akkor miért is sértődsz meg rajta?

Na ennyire lehet a rikácsodat komolyan venni, amennyire téged. A mínuszt pedig helyből kaptad is.

2018. szept. 27. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Összeszámoltam az olyan női ismerőseimet, akikről pontosan tudom, hogy nem anyagi szempontok alapján választanak, száznál több ilyen nőt ismerek személyesen is. A környezetemben az az alap, hogy egy nőnek is van karrierje és egy nő is hozzátesz legalább annyit a közös élethez anyagilag, amennyit a férfi. Látom az ellenkezőjét is, amiről te írsz, természetesen létező jelenség, de csak egy szűk rétegnél igaz az ilyen fokú anyagiasság és a pénz, mint kizárólagos párválasztási szempont. A te tapasztalataid hány mintán alapulnak? A válaszaid alapján kétlem, hogy néhánynál többel akár beszéltél is volna életedben. Engem nem érdekel, hogy egy megkeseredett, frusztrált, gyűlölködő alak vagy, de általános igazságnak beállítani a szubjektív fszságaidat igenis felháborít, akkor is, ha nem veszem magamra.
2018. szept. 27. 18:29
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Érdekes, hogy a férfi válaszolók többsége azt válaszolja, hogy a pénz a fontosabb. Ezek szerint nekik az a fontosabb.
2018. szept. 27. 18:44
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Is-is. Vannak, akik érzelmi alapon választanak, néhány nőnek viszont első a "babaprojekt", aztán ahhoz keres donort, hogy legyen, aki eltartsa őt. Nem lehet általánosítani, mint ahogy férfiak között is van, akinek csak a jó s...gg meg a sz0pós száj számít, másnak meg a jellem, az élethez való hozzáálllás és az érzelmi intelligencia stb. a fontos.
2018. szept. 27. 18:54
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

#15 ez még mindig csak anekdótikus érvelés. Messze nem reprezentatív az egész társadalomra.

Az elég sokat elmond, hogy 10 éve elképzelhetetlen lett volna egy olyan oldal, mint a puncs.hu, manapság meg jóhogynemmá' ez az etalon. Ez ugye még véletlenül se azt bizonyítja, hogy több az anyagias nő, elfogadottabb a pénzvadászat.

Mindamellett az ország gazdasági helyzete pocsék. NAGYON pocsék. Már jónéhány afrikai ország, sőt, Banglades is megelőzött minket 2012-höz képest. Ezzel az jár, hogy a pénz egyre fontosabb szempont lesz a párkapcsolatokban is. Akinek sok a pénze, az találni fog nőt. Szeretni fogja őt? Nem. De nem is ez a kérdés.

Ennyi elég lesz okfejtésnek, és beismered szépen, hogy baromságokat írtál? Dehogy fogod, mert ahhoz agy is kéne, megmaradsz a primitív fröcskölődés, ténytagadás véglény szintjén, jó az neked. A mínuszt ismételten kaptad.

2018. szept. 27. 18:54
 19/21 anonim ***** válasza:
71%

"Az ország gazdasági helyzete pocsék"= nagyon kevés a jó anyagi helyzetű férfi= a legtöbb nő egyedül van, mert nem talál pénzes pasit?

Én alig ismerek tartósan szingli nőt. Akkor hogy lehet ez? A fiatal nőismerőseim 80 % kapcsolatban van, tehát mindegyik talált pénzes pasit, vagyis a pasik 80 %-a pénzes, tehát az ország gazdasága a topon van.

2018. szept. 27. 19:22
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
#19 nem azt írtam, hogy csak a csiliomosokra utaznak. Azt írtam, hogy mivel fos a gazdasági helyzet, olyan összegű keresettel is lehet csajozni, aminek láttán Svájc mondjuk elsírná magát...
2018. szept. 27. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!