Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek előnytelen a külseje, miért nem tesz ellene?
Mindig azzal jönnek, hogy egy nőnek könnyű, mert elég a jó külső, hogy találjanak valakit. Ez nem igaz, de oké, tegyük fel. A másik, mikor azért panaszkodik valaki, hogy férfiként nem talál párt a külseje miatt. Ezt se tartom feltétlenül igaznak, de legyen.
Itt jön a kérdésem: ha egy férfi elégedetlen magával, a külsejével, miért nem tesz ellene? Manapság ugyanúgy minden adott egy férfi számára is, szépségápolási termékek (unisex vagy kifejezetten férfiaknak szánt), ruhák (akár használtan, manapság sok nő is onnan válogat, így sokkal olcsóbban lehet öltözködni), sport, fodrász, stb. Még azt se mondják, hogy "b_zis", ha valaki ad magára. Akkor mégis mi tartja vissza őket, ha tényleg ebben látják a problémát?
Kicsit védeném az előnytelen genetikájú férfiakat. Én egy undorító külsejű nő vagyok, még úgy is, hogy a legtöbb ismerősömnél többet foglalkozom a külsőmmel és tényleg mindent megteszek, ami az erőmből és az anyagi helyzetemből telik. Ha valaki rondának születik, küszködhet bárhogy. Tévedés, hogy némi igényességgel bárki minimum átlagos külsőt elérhet. Persze nem látok olyan rengeteg igényes, de mégis ronda embert az utcán, de azért akadnak páran.
Legtöbbször egyébként nem a külsővel van baj náluk, hanem fejben. Ronda férfiaknak is lehet barátnőjük, maximum nem luxusprosti külsejű, amilyenre általában vágynak...
Ha szar a genetikája, azon nem tud változtatni.
Ha izmos és kigyúrja magát, akkor valóban lesznek női - jó felszínesek, akiket csak a külseje vonz.
Tipikus magyar megoldás, szarva közt a tőgyit.
A sikertelen társkereséssel küzdő pasik nagy része alacsony. Ez köztudott tény. Kérdezném én tőled? Egy 165-170 centis pasi, hogy tud megnőni 175-180 cm-re (ez a tartomány már elegendő lenne). Márpedig - bárki bármit hazudik - a nők nagy része nem kezd 175 alatti pasival csak ha Tom Cruise kaliberű polihisztor, szuperhumoros, atomjófej sikeres személyiség.
Aztán említhetném a férfias arcot, a vállszélességet/végtagokat (válledzéssel és semmilyen edzéssel a csontjaid nem lesznek hosszabb) vagy a kapcsolat későbbi periódusában a péniszméretet (mert a szerény méret igenis a megcsalások fő oka). Olyan apróságokat már meg sem említek, mint kopaszodás, ami ellen szintén nem lehet tenni. Tehát - ahogy előttem is elmondták - a nők gyakorlatilag csak genetikai adottságok alapján keresnek maguknak párt, míg a férfiaknak szinte csak olyan igényeik vannak, amelyeknek egy nő bizonyos szintű szépítkezéssel, igényességgel, odafigyeléssel (smink, fodrász, edzés vagy akár mellműtét) simán meg tud felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!