Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el tőlem, hogy naponta borotváljam magam ott lenn, ha ő nem teszi?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt és már most elég érdekes “ szabályokat “ fektetett le, pl nekem minden nap ( ! ) borotválnom kell szerinte magamat, ő meg már kb 3 hete nem borotválta le, pedig már mondtam neki, hogy akkor ő is igazán megtehetné ezt értem... Miben különbözik a két dolog? Szerintetek jogos a kérése?2018. szept. 26. 11:38
11/20 anonim válasza:
Teljesen tönkreteszi az érzékeny bőrt ott, ha naponta borotválod. Hetente is bőven elég, sőt. Ha van lehetőséged gyantázáss, de gondold át ezt a kapcsolatot. Egy kapcsolat nem pár szál szőrön múlik, ez nagyon felszínes dolog tőle, főleg mivel neki hasonló eszébe sem jut. Éretlen, komolytalan pasi.
Abszolút nem jogos a kérése, kisfiú még, úgy érzem.
12/20 A kérdező kommentje:
Az egyéjszakás emberek világában komolyan kiakadtok azon, hogy 1 hónap után lefekszem a barátommal ( ! ) ???? Nem értem az embereket, nem random emberekkel k*rogatok, párom van és ez szerintem hozzá tartozik a dologhoz, ez is iszonyatosan fel tud bosszantani...
2018. szept. 26. 12:14
13/20 anonim válasza:
Nekem addig lett volna a barátom ameddig ezt a szabályt kimondja. És milyen alapon hoz szabályokat 1 hónap után?
14/20 anonim válasza:
"Az egyéjszakás emberek világában komolyan kiakadtok azon, hogy 1 hónap után lefekszem a barátommal " egy ember akadt ki
15/20 anonim válasza:
"Az egyéjszakás emberek világában komolyan kiakadtok azon, hogy 1 hónap után lefekszem a barátommal ( ! ) ????"
Egyrészt a rossz példa nem követendő, másrészt zsák a foltját. Azért a kérdezőnek is van stílusa, el tudom képzelni, hogy miért találtak egymásra :D
16/20 anonim válasza:
Szakíts vele! Az már régen rossz, hogy már most szabályokat állít fel, ráadásul ilyen gyerekes. Nyilván mindenki szeretné, ha a párja kívánatos lenne, de ez akkor is nagyon erős túlzás, főleg, hogy ő nem teszi meg ugyanezt. Bunkó paraszt, jobban jársz nélküle.
17/20 anonim válasza:
Egy nap alatt vissza se nö annyit,hogy borotválni lehessen. Fizikai képtelenség. Barátod egy cseppet fogyatékos. Egy guminö kéne neki,az mindig sima.
18/20 anonim válasza:
Hadd dugjalak már meg én is, ha ennyire mindegy neked ki használ téged ürítésre. Tőlem szőrös is maradhatsz, én meg leszedem becsszó.
20/20 anonim válasza:
#12 nincs párod, te vagy az (egyik) ágyasa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!