Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várja el tőlem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el tőlem, hogy naponta borotváljam magam ott lenn, ha ő nem teszi?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt és már most elég érdekes “ szabályokat “ fektetett le, pl nekem minden nap ( ! ) borotválnom kell szerinte magamat, ő meg már kb 3 hete nem borotválta le, pedig már mondtam neki, hogy akkor ő is igazán megtehetné ezt értem... Miben különbözik a két dolog? Szerintetek jogos a kérése?
2018. szept. 26. 11:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Neked is pisztolyt tartanak a fejedhez hogy egy nárcisztikus prolival legyél.

De mindenki oda fut, ahová érzi hogy tartozik :)

2018. szept. 26. 11:40
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Ezeket phaszokat honnan kukazzatok... :"D
2018. szept. 26. 11:40
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
15 éves fiúk nincsenek ezen a szinten. Amúgy egy nap alatt mi nő ki? Ez nem megint kitaláció?
2018. szept. 26. 11:47
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Annak lehet parancsolgatni aki hagyja. Ha ilyen parasszttal együtt te sem lehetsz különb.
2018. szept. 26. 11:47
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezd meg tőle
2018. szept. 26. 11:49
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják kettős mércének, igazi hulladék tulajdonság. Honnan szedted össze ezt a suttyót és miért? Ennyire lenézed magad, hogy iylenekkel kell összeállnod?
2018. szept. 26. 11:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Boldog kapcsolatnak nézel elébe. Ja várj.. mégsem :D
2018. szept. 26. 11:59
 8/20 anonim ***** válasza:
3%

Én igazából azon akadok ki, hogy 1 hónapja vannak együtt, és már dug a csávóval. Hát azért amúgy ha a két nemi szervet nézzük, teljesen máshogy nő a kettőnél a szőr.

Én napi szinten biztos nem várnám el, hogy leborotválja a csaj, de azért heti szinten 1x minimum. Mivel szeretek nyalni.

Egy pasinál is bőven elég lenne, bár ott az egy hónap is simán elég lenne; bár kinél milyen gyorsan nő.

Meg ha pl a nő nem kényezteti orálisan a férfit, akkor meg eleve felesleges, többnyire csak azért borotválják a férfiak is magukat ott, hogy orális kényeztetésnél ne legyen zavaró tényező a nő számára.

2018. szept. 26. 12:00
 9/20 anonim ***** válasza:
98%
ez aztán a szerelem.
2018. szept. 26. 12:01
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéled vele, hogy pont olyan gyakran borotválod magad mint ő. Így igazságos.
2018. szept. 26. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!