Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy valakivel hogy visszautasítás ellenére, idővel kapcsolat lett belőle?
Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 21:31
2/9 anonim válasza:
Egyszer, de nagyon megbántam. Soha többé, hallgasson mindenki az első megérzésére, az az igazi vészcsengő nem véletlenül fejlődött ki az evolúció során.
3/9 anonim válasza:
Volt. Életemben annyit nem küldtem el embert mint a férjemet, de tényleg valahogy így alakult. De az csak jött, és ment az ostrom, nem adta fel, pedig az összes színészi tehetségemet bevetettem a Hárpia c. előadásra:D
4/9 anonim válasza:
Igen és nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Mindkettő érett kell ehhez legyen és értelmeznie kell a másik vadóc viselkedését, ami sokszor nem biztos, hogy miatta van. Empátia is kell ehhez, megértés és megoldásra hajlandóság
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy azért utasít vissza, mert tényleg nem akar semmit tőlem, vagy talán épp ellenkezőleg. Mi van ha csak látni akarja, mire vagyok érte képes? Ennek még a végére kell járnom.
2018. szept. 25. 21:49
6/9 anonim válasza:
Még nem, de nagyon szeretnék fordítani egy elrontott első benyomáson, mert nagyon az agyára mentem valakinek.
Mostanában, több, mint fél év után elkezdett nyitni felém, de csak nagyon apránként, én meg próbálok nem hülye lenni ismét.
7/9 anonim válasza:
" Mi van ha csak látni akarja, mire vagyok érte képes? "
Akkor egy elképesztően nagy szemétládával van dolgod, aki szórakozik az érzéseiddel. 😎
8/9 A kérdező kommentje:
Szóbelileg még nem utasított vissza. Ha továbbra is kerülni fog, na akkor azt már elutasításnak fogom venni.
2018. szept. 25. 22:03
9/9 anonim válasza:
Ha akarna valamit, szerintem biztatna is, nem csak elutasítana. Ahideg-meleg játszmára gondolok. (Borsódzik a hátam az ilyesmitől, de így szokta csinálni, akinek ez a módszere.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!