Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a ferfiak igazi arca?
Elköteleződni majd 35 éves korom körül fogok, amikor családom lesz, egy akkoriban megismert nővel. Az elköteleződés a családalapítást jelenti, nem azt hogy "összejössz" valakivel. Életemben 2x voltam igazán szerelmes, de sokkal több barátnőm volt, mert jó ha van állandó szex, nem fogok állandóan a csajozással foglalkozni szabadidőmben, van annál jobb dolgom is. Persze sajnos egy idő után a barátnő is a fejedre nő.
A legjobb barátaimat 14-15 éves korom óta ismerem, nyilván ők az elsők, nem valami csaj, aki szétteszi a lábát és talán elindulnak az agyában kémiai reakciók (szerelem). Ha majd valakivel családot alapítok, na az lesz a fontosabb a barátoknál, de ott sem a nő, hanem a család aminek mindketten a részei vagyunk + a gyerekek. Tudjátok az élet egyik nagy értelme. Azért az amúgy, mert az tartós dolog, nem olyan múlandó, mint a szerelemhormonok termelődése az agyadban.
27/f
papucs.....ennyi jut róla szembe.
HA a telefonomhoz hozzányúlnál az engedélyem nélkül röpülnél a fenébe, én sem nézegetem a tiédet, az a privát szférába tartozik. Ha valamit érdemesnek tartok arra, hogy megosszam veled ,azt elmondom. ha valami érdekel akkor megkérdezed, ha a választ nem tatod elég őszintének akkor veszed a cuccodat és viszlát.
Más kérdés?
Van egy ismerősöm, házas, van két gyereke is. Nekem folyton panaszkodik, így nem jó úgy nem jó. Mellette folyamatosan nőzik, mindig van aktuális dugópajtása, akit persze 1 hónapon túl mindig lecserél. Nőknek folyton előadja magát, mint aki sosem lehet boldog mert nem kell senkinek. Közben meg lyuk - lyuk alapon tekint a nőkre. Mézes mázos dumával, megjátszással mindig eljut a pináig. Közben meg minden krvának elmondja a nőket... Én már csak röhögök hogy mennyien benyelik a dumáját.
Azt tanácsolnám neked is, meg úgy a nők többségének hogy ne azt nézzétek hogy nektek mit mond a fickó, hanem hogy a többi emberhez hogy áll, velük hogy viselkedik, róluk hogy vélekedik. Mert bizony vannak erre utaló nyomok, csak ti mindig bedőltök, és ezeket figyelmen kívül hagyjátok.
A párod úgy viselkedik, mint egy átlag normál férfi.
Veled persze, hogy szentimentálisabban, kedvesebben beszél, mint a fiúkból álló haveri körben.
Ott ki is röhögnék, ha olyan stílusban áradozna rólad, ahogy veled beszél, mert előttük papucsnak tűnne.
Férfiak egymás közt macsósan, férfiasan, sokszor káromkodva beszélnek, és a csajokról is keményebben, a szexre fókuszálva tásalognak, arról is, pl. hogy ki melyik csajt dugná meg, ha tehetné.
De ha egyiküket is felhívja a barátnője, egyből átvált a hangnem kedvesebbre, amíg beszél a nőjével, amin a többiek jókat röhögnek.
Amíg csak szavakkal beszél, akár neten is a haverokkal a csajokról, nem kell aggódnod.
Azon inkább, ha kiderül, hogy kutakodsz a telóján, nehogy kivágjon tèged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!