Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a ferfiak igazi arca?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a ferfiak igazi arca?

Figyelt kérdés
Regebben volt, hogy beleolvastam a parom telefonjaba. Mar automatikusan a haverok beszelgetesibe mentem, mert tudtam, hogy ott vannak az igazi kincsek. Mindig panaszkodott nekik 1-1 veszekedes utan a kapcsolatunkra, sokszor hogy melyik csajt dugnak meg, vagy hogy menjenek csajozni. Nekem nyilvan ennek az ellentettjet mondta. Most melyik a pasik igazi arca? Velem egy igazi kezesbarany, aki minden lepesem imadja, ha ez nem lenne igy, nem tudna behazudni szerintem. A sracok elott meg teljesen megjatsza magat. Vagy csak en elem tul oszinten az eletemet? Ferfiak, most ez hogy van?! Melyik az igazi valotok? Kinek hazudtok a haveroknak vagy a noknek?
2018. szept. 25. 08:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Elköteleződni majd 35 éves korom körül fogok, amikor családom lesz, egy akkoriban megismert nővel. Az elköteleződés a családalapítást jelenti, nem azt hogy "összejössz" valakivel. Életemben 2x voltam igazán szerelmes, de sokkal több barátnőm volt, mert jó ha van állandó szex, nem fogok állandóan a csajozással foglalkozni szabadidőmben, van annál jobb dolgom is. Persze sajnos egy idő után a barátnő is a fejedre nő.

A legjobb barátaimat 14-15 éves korom óta ismerem, nyilván ők az elsők, nem valami csaj, aki szétteszi a lábát és talán elindulnak az agyában kémiai reakciók (szerelem). Ha majd valakivel családot alapítok, na az lesz a fontosabb a barátoknál, de ott sem a nő, hanem a család aminek mindketten a részei vagyunk + a gyerekek. Tudjátok az élet egyik nagy értelme. Azért az amúgy, mert az tartós dolog, nem olyan múlandó, mint a szerelemhormonok termelődése az agyadban.

27/f

2018. szept. 25. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

papucs.....ennyi jut róla szembe.

HA a telefonomhoz hozzányúlnál az engedélyem nélkül röpülnél a fenébe, én sem nézegetem a tiédet, az a privát szférába tartozik. Ha valamit érdemesnek tartok arra, hogy megosszam veled ,azt elmondom. ha valami érdekel akkor megkérdezed, ha a választ nem tatod elég őszintének akkor veszed a cuccodat és viszlát.

Más kérdés?

2018. szept. 25. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Van egy ismerősöm, házas, van két gyereke is. Nekem folyton panaszkodik, így nem jó úgy nem jó. Mellette folyamatosan nőzik, mindig van aktuális dugópajtása, akit persze 1 hónapon túl mindig lecserél. Nőknek folyton előadja magát, mint aki sosem lehet boldog mert nem kell senkinek. Közben meg lyuk - lyuk alapon tekint a nőkre. Mézes mázos dumával, megjátszással mindig eljut a pináig. Közben meg minden krvának elmondja a nőket... Én már csak röhögök hogy mennyien benyelik a dumáját.

Azt tanácsolnám neked is, meg úgy a nők többségének hogy ne azt nézzétek hogy nektek mit mond a fickó, hanem hogy a többi emberhez hogy áll, velük hogy viselkedik, róluk hogy vélekedik. Mert bizony vannak erre utaló nyomok, csak ti mindig bedőltök, és ezeket figyelmen kívül hagyjátok.

2018. szept. 25. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:
39%
"Imád téged", de szerintem meg inkább az valószínű , hogy te nagyon hülyére vagy véve.
2018. szept. 25. 11:52
 15/15 peca1000 ***** válasza:

A párod úgy viselkedik, mint egy átlag normál férfi.

Veled persze, hogy szentimentálisabban, kedvesebben beszél, mint a fiúkból álló haveri körben.

Ott ki is röhögnék, ha olyan stílusban áradozna rólad, ahogy veled beszél, mert előttük papucsnak tűnne.

Férfiak egymás közt macsósan, férfiasan, sokszor káromkodva beszélnek, és a csajokról is keményebben, a szexre fókuszálva tásalognak, arról is, pl. hogy ki melyik csajt dugná meg, ha tehetné.

De ha egyiküket is felhívja a barátnője, egyből átvált a hangnem kedvesebbre, amíg beszél a nőjével, amin a többiek jókat röhögnek.

Amíg csak szavakkal beszél, akár neten is a haverokkal a csajokról, nem kell aggódnod.

Azon inkább, ha kiderül, hogy kutakodsz a telóján, nehogy kivágjon tèged.

2018. szept. 25. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!