Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek nélkül házasság/házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek nélkül házasság/házasság nélkül gyerek?

Figyelt kérdés
Férfiak az egyikre, nők a másikra vágják rá kapásból, hogy nem, mégis van sok gyermek nélküli házasság/kapcsolat, házasságon kívüli gyerek, csonka család. Tudom, a kivételek, de több, mint lennie kéne. Miért?

2018. szept. 24. 18:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Idehaza szocializálódtam és vegyes az ismeretségi köröm. Ha ilyesmiről volt szó, előjött mint dilemma, itt olvasgatva a kommenteket meg különösen. De ezek szerint minden rendben :D
2018. szept. 24. 19:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A házasság két ember végleges, világ előtt felvállalt összetartozásáról szól, az mellékkérdés, hogy akarnak-e közös utódot, avagy sem.

A kettő független egymástól.

2018. szept. 25. 20:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Ha nincs utód, család, akkor mi értelme? Ilyen alapon ha kiposztolom valamelyes közösségi oldalra, meg odaírom a falára amit egy pap/jegyző előtt mondanék, az ugyan az. Félek, a házasságok zöme nem emiatt köttetik napjainkban.
2018. szept. 27. 03:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért, ha család-gyerek van, akkor mi értelme?

Az anyakönyvezésnél nyilatkozik a pasi az apaságról, és kész.

2018. szept. 27. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:

A hàzassàg 2 ember szerelméről szól akik hivatalossà akarjàk tenni a kapcsolatukat.

A gyerekvàllalàs egy teljesen külön dolog.

Férj- feleség = egymàs törvényes hozzàtartozói

baràt- baràtnő / együttélős kapcsolat= van egy pasid/ csajod akinek hivatalosan senkije nem vagy, még a kórhàzban sem kötelesek informàciót adni az àllapotàról ha baja lesz. Ismerőseimmel megtörtént. Eléggé megalàzó helyzet volt, ők utàna mégis fontosnak tartottàk hogy összehàzasodjanak . Pedig előtte nem akartak mert minek. Gyereket nem akarnak.

Mi a férjemmel összehàzasodtunk mert mindkettőnknek fontos volt, hogy hivatalosan is összetartozzunk szerettem volna felvenni a vezetéknevét is, karikagyűrűt viselni, szűk körben esküvőt tartottunk, kajàltunk, tortàztunk Ennyi:) , gyerekre viszont nem vàgyunk, így nem akarunk. Kettesben szabadon élvezzük az életet. Nem kell plusz teher a nyakunkba. Csak megnehezítené az életünket egy gyerek. Egyébként ha akartunk volna gyereket, akkor se szültem volna hàzassàg nélkül. Aki nem vàllal fel a feleségeként, azzal én a tovàbbi kapcsolatot se akarnàm. Plàne gyereket nem. Bàr nàlunk semmi ilyen probléma nem volt. Mindketten ugyanúgy vàgytunk a hàzassàgra.

2018. okt. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!