Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek nélkül házasság/házasság nélkül gyerek?
A házasság két ember végleges, világ előtt felvállalt összetartozásáról szól, az mellékkérdés, hogy akarnak-e közös utódot, avagy sem.
A kettő független egymástól.
Miért, ha család-gyerek van, akkor mi értelme?
Az anyakönyvezésnél nyilatkozik a pasi az apaságról, és kész.
A hàzassàg 2 ember szerelméről szól akik hivatalossà akarjàk tenni a kapcsolatukat.
A gyerekvàllalàs egy teljesen külön dolog.
Férj- feleség = egymàs törvényes hozzàtartozói
baràt- baràtnő / együttélős kapcsolat= van egy pasid/ csajod akinek hivatalosan senkije nem vagy, még a kórhàzban sem kötelesek informàciót adni az àllapotàról ha baja lesz. Ismerőseimmel megtörtént. Eléggé megalàzó helyzet volt, ők utàna mégis fontosnak tartottàk hogy összehàzasodjanak . Pedig előtte nem akartak mert minek. Gyereket nem akarnak.
Mi a férjemmel összehàzasodtunk mert mindkettőnknek fontos volt, hogy hivatalosan is összetartozzunk szerettem volna felvenni a vezetéknevét is, karikagyűrűt viselni, szűk körben esküvőt tartottunk, kajàltunk, tortàztunk Ennyi:) , gyerekre viszont nem vàgyunk, így nem akarunk. Kettesben szabadon élvezzük az életet. Nem kell plusz teher a nyakunkba. Csak megnehezítené az életünket egy gyerek. Egyébként ha akartunk volna gyereket, akkor se szültem volna hàzassàg nélkül. Aki nem vàllal fel a feleségeként, azzal én a tovàbbi kapcsolatot se akarnàm. Plàne gyereket nem. Bàr nàlunk semmi ilyen probléma nem volt. Mindketten ugyanúgy vàgytunk a hàzassàgra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!