Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak Magyarországon ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak Magyarországon ilyen stílusú, kisugárzású nők?

2018. szept. 22. 14:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, szerintem nálad nagyobb bunkó paraszt nem kell ide.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, ne szorítkozzunk Budapestre (én ott élek), de bármelyik vidéki városban vannak ilyen lányok. Nem tudom, miért tetted fel a kérdést, ha fáj az igazság, hogy totál átlag ez a lány (amellett helyes persze.)

Szállj magadba, ahogy ezt írták, hogy átlagos, egyből elkezdtél mindenkit parasztozni, nem nagyon értem, hogy miért.

2018. szept. 22. 17:00
 22/28 anonim ***** válasza:
11%

Azért megnézném, hogy melyik cégnél néz ki minden gyakornok úgy ki, mint Devon Carlson.

[link]

Dolgoztam big4 cégnél is, ezeknél a helyeknél van a legtöbb gyakornok pitsa, máshol nem nagyon van több, és közel sem voltak ilyen szinten, 60% semmilyen, lutri, 30% tucat, maradék 10% volt értékelhető.

Ezeket a kommenteket amúgy frusztrált, irigy nők írkálják férfiként.

Menjetek le kocogni, ne itt irigykedjetek.

2018. szept. 22. 17:03
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
Az instagramon szép, a youtube videóban is szép, de kevésbé, mint instán. Viszont amit a kisugárzásáról mondasz, az nekem nem jön át. Az csak egy videó, amit felvettek, és mórikázta magát, hogy legyen mit nézni. Sok ilyen zenés videö van. Nekem ebből semmi nem jön át a kisugárzásából, sőt, az nen tetszett amikir folyton békejelet mutogatva csücsörített. Az olyan tucat pöz, amikir szeretne szép és cuki lenni, de nem jut semmi az eszébe. Amúgy szerintem se ilyen minden nő se az országban, se a fővárosban (én is budapesti vagyok, és lány), de azért az sem igaz, hogy egyáltalán nincs ilyen. Akad. Ha ilyet akarsz felszedni, az simán sikerülhet, csak vonzónak kell lenned, meg szerencsésnek, hogy szingli legyen a csaj.
2018. szept. 22. 17:32
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
22-es, szerintem meg pasik írják. Miért ne lehetne egy pasinak ez a véleménye?
2018. szept. 22. 17:34
 25/28 anonim ***** válasza:
Én nem irkáltam ide több néven. De persze ezt is biztosan jobban tudod. Azért a kedves megnyilvánulásodat jelentettem. :)
2018. szept. 22. 18:35
 26/28 anonim ***** válasza:
23-as vagyok, úgy tudtam le leszek pontozva, de legalább írjatok valamit, milyen kivetnivalót találtok a véleményemben.
2018. szept. 22. 19:55
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

# 26

biztos irritálja a sok csúnya feminácit, hogy szépnek tartod

2018. szept. 22. 19:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Alig tudom elhinni, hogy a férfiak szerint "átlagosnak" számít egy ilyen nő. És még a nők a felszínesek, akiknek egekben vannak az elvárásaik...

Szerintem nagyon szép az a lány, akit a kérdező mutatott. Egyértelműen átlagon felüli. Az arcszerkezete is olyan, mint Palvin Barbinak.

Eddig azt hittem, hogy átlagos lánynak számítok, de ezek szerint mégsem xd

L

2018. szept. 22. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!