Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet így esélyem bárkinél is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így esélyem bárkinél is valaha? 21F

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és nem volt egy hosszabb párkapcsolatom se. Még szűz vagyok... És bárki bármit mond, ez szerintem nagyon gáz manapság. Csókolózás is csak néhányszor volt, nem tudom egyáltalán jól csinálom-e.

Próbálkoztam már barátok által bemutatott lányoknál és mostanában neten is(azért nem kell olyan sok lányra gondolni), de egyik sem jött össze. Lehet a kinézetemmel van baj, mert nem vagyok egy kigyúrt ember, vékony vagyok és magas. De ez ellen megpróbáltam szinte mindent, annyit ettem és olyan hizlaló dolgokat, hogy nem emberi, de semmit nem hízok. A semmiből meg ugye nem lesz izom. Az arcommal szerintem nincs gond, átlagos, mostanában már ebben is kételkedem.

A másik nagy baj a személyiségemmel van. Nincs semmi önbizalmam, de mondjuk mire is lehetne? Nem tartom magam érdekesnek, mert én nem tudok annyit beszélni, mint mások. Elég introvertált vagyok, nem szeretek bulizni, nagy társaságba járni. De emellett nagyon magányos is vagyok. És ahányszor beszélek az emberekkel, úgy érzem, csak odalökik nekem a gondjaikat, amit meg is hallgatok és ha tudok segítek. De amikor rám kerül a sor és én mondanék el bármit, jön az unott arc és a gyors téma váltás. Ez barátokkal van így. Lányoknál meg én próbálok érdeklődni, beszélgetni (neten), de ők sosem keresnek.

Amit szeretek csinálni: olvasni, filmeket, sorozatokat, animéket nézni, játszani.

Amik szerintem a jó tulajdonságaim: kedves, őszinte, segítőkész, empatikus, állatbarát vagyok.

Ezek mellett egyetemen tanulok, butának nem mondanám magam.

2018. szept. 22. 08:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
8-as: Igen, a 4-es tényleg egy angyal lehet. De miután mindezt leírtam, elég sebezhetőnek érezném magam vele szemben. Meg tényleg nagyon kedves, nem egy ilyen negatív embert érdemel.
2018. szept. 22. 09:59
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Miért lenne gáz, ha szűz vagy? Indokold meg.

Leírás alapján nincs probléma a kinézeteddel és a személyiségeddel sincs szerintem különösebb gond a leírásod alapján.

Nem kell kétségbe esni, fiatal vagy még. Nem tudom, hogy hány lánynál próbálkoztál, de nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus annyira, hogy párkapcsolatot kezdeményezzen vele. Lehet, hogy pont olyan lányokat fogtál aki akik tök más típusú férfit képzeltek el maguk mellé. Nincs ezzel gond, nyugodtan keress tovább. Még elég korai feladnod.

Az önbizalom egy olyan dolog, hogy a legtöbb csajozással kapcsolatos dologhoz úgy kell hozzá állni, hogyha nem jön össze akkor tulajdonképpen nem veszítesz vele semmit. Tovább kell lépni. Nagy hiba az, hogy hónapokig fantáziálsz valakiről esetleg és beleszeretsz egy általad elképzeld képbe, majd amikor már lesz annyi bátorságod, hogy valamilyen lépéseket teszel irányába akkor jön egy jó nagy nem és a szenvedés. Az ilyesmi el kell felejteni.

" "Nem vagy túl izmos" "Olyan vagy mint egy kondi reklámban az előtte kép" "Nem csodálom hogy nem vagy túl népszerű""

Nem mondunk ilyeneket viccből.

2018. szept. 22. 10:03
 13/24 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, de elég magányosnak érzem magam, így senkit nem szeretek elveszíteni, még akkor sem ha nem túl jó a kapcsolatunk. Szerintem a negatív tulajdonságaim: kicsit félénk vagyok, nincs sok önbizalmam, nehezen oldódok fel új társaságban, talán tényleg nem állok ki magamért eléggé, határozatlan vagyok, eléggé ragaszkodó vagyok.
2018. szept. 22. 10:08
 14/24 A kérdező kommentje:

12-es: Azért érzem gáznak, hogy szűz vagyok, mert manapság már mindenki elveszti jóval korábban, mert talált valakit akit szeret.

Nem kétségbe esem, inkább csak szomorú vagyok, amikor azt látom, hogy mindenki jól el van a párjával és boldogok. Nem szép dolog irigynek lenni, de bevallom, az vagyok...

Neten valahogy könnyebbnek érzem az ismerkedést, egy találkozást meg megelőz nem kevés beszélgetés, így elkerülhetetlennek tűnik, hogy ne fantázialjak arról, hogy milyen.

És igen, én sem éreztem viccesnek, rettentően fájt.

2018. szept. 22. 10:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem igazan tulajdonságok, főleg nem nevezném negatívnak. Inkább a társasági létnek az alapvető kérdéseinek. Ez mind leküzdhető/fejleszthető, főleg, ha az egyén tényleg részt akar venni aktívan a társadalom által kínált szociális közösségekben. Kis lépésekkel, simán eljuthatsz a célig, főleg úgy, hogy nem a legaljáról indulsz mint pl egy lelkileg sérült szorongó személy, esetleg fóbiás rettegő.

Már az is egy elég nagy lépés, hogy bejársz egyetemre, és ugye ott muszáj kommunikálni. Ebből is tovább léphetnél, hogy az egyik előadódtól megkérdezel vmit a tananyaggal kapcsolatban akár. És ez jó gyakorlásnak. A buszon vagy a kisboltban legközelebb egy idős embertől megkérdezed, hogy segíthetek? Vagy vmi, hogy ne haragudjon nem tudja merre találom ezt meg azt... Az idősek többsége meg ráér és jön a pletyi magától. Ez sem rossz gyakorlásnak és veszteni végképp nem vesztesz semmit. Még önmagadnak lelkének is jót teszel ezzel.

Ez olyan mint dráma szakon, amikor gyakoroltunk spontán jeleneteket/helyzeteket, "beugróztunk" mint a tv műsorban. Jól fejlesztheted az improvizációs készségedet, ami sokszor jól jön.

Ezekkel az alapokkal, már azért lehet vmit kezdeni.

2018. szept. 22. 10:39
 16/24 A kérdező kommentje:
Értem mit szeretnél mondani. Beszélgetek az egyetemen, de ott is azt érzem, csak arra vagyok jo, hogy ők elmondják a bajaikat. Igen, hallgatni tényleg nagyon jó vagyok, csak épp engem nem hallgat meg senki sem. Azt nem értem, hogy ők miért nem tudnak akkor érdeklődni? Miért csak nekem kéne mindenki baját befogadnom?
2018. szept. 22. 10:55
 17/24 A kérdező kommentje:
Meg úgy már tényleg semmiben sem vagyok biztos magammal kapcsolatban. Szerintem már csak a negatív kritikát tudom figyelembe venni. Olyan önsajnálatba kezdtem, ami még engem is zavar, de nem tudom, hogyan kerüljek ki belőle. Mégis mibe, kibe kapaszkodhatnék?
2018. szept. 22. 10:59
 18/24 anonim válasza:
100%

4-es vagyok: ha gondolod Szívesen beszélek veled,nagyon szeretek az embereken segíteni,és nem számít,hogy miket írtál le.

Tanulsz,nem vagy buta hiszen ezt írtad. Tudom,nagyon sablonos,a külcsíny és belbecs de hidd el,hogy még nem egy veszett ügy ez a társadalom és ez a világ. Mindenhonnan fel lehet állni,lehet érte tenni,hogy jobb legyen. Fiatal vagy,az élet előtted, ha akarod bármi lehetsz még mert nem késő változtatni! Azok a "barátok",akik beszólnak, bántanak...Semmi szükséged nincs ilyenekre. Inkább egyedül mint az ilyenekkel!;)

2018. szept. 22. 11:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Hajjaj...megint visszajutottunk arra a pontra. Nem tudom miket olvasol, és mennyit, de ezekszerint van lexikális tudásod, amit szintén felhasználhatsz, akár a regényekből kiragadhatsz szituációkat amivel improzól a beszélgetésben, így elkerülve azt, hogy egyoldalú legyen a kommunikáció. Értem én, hogy nem vagy bőbeszédű, de csak van amiről lelkesen tudsz vélekedni.

A másik, mit szólnál, ha egy kicsit más szemszögből közelítenéd meg a dolgokat, és nem a potenciális barátnődet látnád meg szinte minden hozzádszóló lánynál? Legyél spontán, ne görcsölj rá, hogy neked barátnő "kell". Így megkíméled magadat a felesleges reménykedéstől is. Sőt mi több, lehet e módon kialakítanál egy tök jó haveri viszonyt, vagy egy jó baratságot. Aztán kitudja, később abból is kisülhet párkapcsolat, de a lényeg, hogy ne erőltesd. Már szerintem az is nagyon jó lenne számodra, ha egy igazi barátot lelnél. Barátokkal könnyebb az élet, meg tudnának segíteni, lenne állandó támaszod.

2018. szept. 22. 11:29
 20/24 A kérdező kommentje:
19-es: Igazad van, lehet az a gond, hogy tényleg a barátnőt keresem minden lányban.
2018. szept. 22. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!