Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az amit először megnéztek egy lányon?
Figyelt kérdés
Ha kiszúrtok egy lányt mi az ami felkelti a figyelmetek? Haja,arca vagy esteleg az alakja ,öltözködése? Mitől szép egy lány?2018. szept. 21. 10:35
12/18 anonim válasza:
Kemény Zsanett. Csak instáról láttam.Nő vagyok. Nem szép. Az alakja: kicsit el van hízva, meg úgy amúgy is, nem szép az alakja, nem szép az arca. nem csúnya, de nem mondanám rá, hogy szép lány. Viszont látszik, hogy van önbizalma, ezért jó csaj.
13/18 anonim válasza:
@6
Nyilván. Ahogy ti nők se veszitek észre a vékony vagy kövér férfiakat. Nekem viszont a nagyon vékony nők különösen tetszenek.
14/18 anonim válasza:
Arc és testalkat. Ha távol látom először és közeledünk egymáshoz, akkor testalkat először
15/18 anonim válasza:
Egyértelműen a mosolya és ami utána jön az a hang, ha ezek nem stimmelnek akkor lehet tőlem szépségkirálynő akkor is hidegen hagyna. Csak ezek után jönnek a külsőségek. Lehet hogy ezzel sokan nem értenek egyet, de volt olyan barátnőm akinek a hangjába voltam szerelmes, a hangszínébe. Ami a külsőségeket illeti, a kor előrehaladtával minden változik, mell, fenék, arc, mindenki öregszik max jól álcázza.
16/18 anonim válasza:
1, Tappancs; 2, Arc; 3, Szemszín; 4, Az egész együtt.
17/18 anonim válasza:
Jó alakú nő, de tényleg eléggé mű. Mondjuk színésznők, celebek folyton sminkelik magukat, festetik a hajukat, szóval tőle ezt nem vehetjük rossz néven.
18/18 anonim válasza:
Elsőnek a haját, utána az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!