Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az amit először megnéztek egy lányon?
Attól függ, miben van. Nem mindegy, hogy télen az utcán nagykabátban látom, vagy nyáron strandon bikiniben.
Alapesetben (ha mondjuk beltérben átlagos irodai öltözékben van), akkor a haját, ill. a tekintetét. Itt nem a szeme színére gondolok, hanem arra, hogy barátságos, kedves tekintete van, vagy mondjuk lenéző, elutasító.
Ha nyáron a belvárosban valami lenge ruhában van, akkor azt, ami látható rajta: ha testhez simuló nadrágban van és előttem megy, akkor a popsiját, ha szembe jön velem, akkor a mellét stb.
"Szerintetek szép ez a Kemény Zsanett nevű lány?"
Smink nélkül átlagos, bár számomra sminkkel visszataszító.
Zsani nálam bejövős, de szigorúan csak szexre.
el nem tudnám képzelni, sőt komolyan venni mint barátnő.
egy tipikus tucat pózer tini csaj, az ilyenekre szokás azt mondani hogy használod egy darabig aztán ha meguntad lecseréled.
a kérdésre válaszolva, általában a fenekét nézem meg aztán utána az az arcát.
volt is belőle bajom, hogy hátulról 10/100 volt a hölgyemény, de mikor visszafordultam hogy meg nézzem az arcát, majdnem leestem a motorról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!