Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden változik, semmi sem marad ugyanolyan. Még a mobiltelefonok se. Ahogy az emberek élete sem. Nincs állandóság, minden változik. Szerinted? Jobb ha nem olvasod el.
Ú, basszuskulcs, lehet most rinyálni fogok. De még mindig jobb ha itt írok hülyesegeket, mintha ráírok az exemre hajnalban. 24 éves nő vagyok. Nemrég még 23 voltam. Jövőre ilyenkor 25 leszek. Az egy negyed évszázad.
Azt látom, mindenkinek alakul az élete. Minden változik. Semmi sem ugyanolyan, mint egyszer volt. Ez nem azt jelenti, hogy jobb vagy rosszabb, csak, hogy más. Nem látok állandóságot senki eletében sem az ismerőseim közt. Bombabiztos kapcsolat felbomblik. Helyes, izmos srác 3 évig volt egyedülálló, mert olyan válogatós volt (plusz rákban meghalt a tesója), most meg a válogatóssagot félretéve egy külsőre átlagos lánnyal jött össze. Valaki, aki külföldre akar menni, sose jut ki. Másvalaki, aki sose akart külföldön lakni, anyagi okból kikényszerült, és elment basszus. A másik meg biológusként végzett, most meg jógainstruktor lett, akkor minek a diploma, kérdem én.
Szóval, semmi allandósag, minden folyton átalakul, mindenki élete megváltozik, kicserélődik. Ott a Facebook, jó az, hogy van? Hisz egy csomó infót szippanthatunk be emberekről, akik régen az életünk része voltak, pedig régen az ember szinte nem tudott róluk semmit. Most meg van Facebook, így tudunk róluk, nem csak pletykákat hallunk, mint a régi időkben. Vagy régen elrendezett házasságok voltak, és nem is volt ilyen hogy "az exem", meg emberek akik resze voltak az életemnek, de többé semmi közöm hozzájuk? Es nem csak a Facebook, akinek van aktív Instagrammja, arról 2 információs adatbázis áll rendelkezésre. Régen ilyen nem volt. Le is védtem a fiókjaimat, szinte üresek lettek. Az ismerőseim meg rám írnak, mi a baj. Mintha valami baj kéne ehhez. Az a baj, hogy emoatt azt hiszik, baj van, és nem azt, hogy most vagyoo normális. Kit érdekel egy újabb mosolygós fotó? Kit érdekel bármi is? Max 1-2 fobtosabb dolog van, de a többit minek közkincsé tenni. Kiürítettam a névjegyemet is. Ugyan minek bárkinek is onnan bármiféle adat rólam?
Nem tudom mi a szerelem szerepe az életben. Remélem nem vétettem sok helyesírási hibát, amíg írtam. Mobilról írok. Samsungról, eddig még sose volt androidos telefonom, csak windows. Mindenki azt mondta szar a Samsung, pedig nem. Az android rendszer pedig megváltás a Windows oprendszer után. Ugyan mi a szerepe? Az ember már tiniként elkezdi hajszolni. De miért, szibglin nem lehet teljes az ember? Szerintem az a jó párkapcsolat, ahol két önmagában is teljes egész, boldog ember összeáll. És nem az, ahol két egyedülállóként boldogtalan, elgyengült ember összeáll, hogy legyen öröme meg ereje. Néha lehet a másikból erőt meríteni, de nem mindig. A legtöbbször igenis önmagunkból kell erőt meríteni, és önmagunkban egyszál egyedül csak magunkra számítva erősnek kell lenni. Ha két ilyen ember mégis egymást választja, na az párkapcsolat. Ott igazi szerelem van, hisz nem szorulnak rá a másikra, nem azért vannak vele, hogy altala legyenek teljes egészek. Hanem mert beleszeretnek, és szeretnék, ha a másik a mindennapjuk része lenne. Amúgy is a régi Nokia készülékeket nem lehet lefrissíteni Windows 10-re. A 8.1-es oprendszeren pedig megszűnt a támogatás.
Remélem nem olvasta el senki végig. De ha mégis van olyan eltévedt lélek, aki idáig leolvasta, annak szép napot, még akkor is, ha utána hagy egy leoltós kommentet. Na, megyek és ráírok az exemre így hajnali fél 4-kor. Csak még nem tom mit.
Én ki nem állhatom az állandóságot, nem fontos számomra se a stabitilás, se a rutin, sőt, hosszú távon kinyír. Imádom a változást, ez éltet, ez visz előre. A világ olyan, amilyen, hozzáállás kérdése, mihez kezdesz vele, fordíthatod ezt az előnyödre is vagy sírhatsz tovább kapaszkodva az állandóság által adott biztonság illúziójába.
"A legtöbbször igenis önmagunkból kell erőt meríteni, és önmagunkban egyszál egyedül csak magunkra számítva erősnek kell lenni." Ez így igaz. Csak veled ellentétben szerintem ez egy fantasztikus dolog és nem akarnám, hogy másképp legyen.
Szerintem ha az ismerős körödben jobban körbenéznél, akkor te is találnál olyan embert, akire nem a változatosság jellemző, többnyire egyhangú életet él. Nem arra gondolok, hogy sosem változtatja a mobilját vagy az oprendszerét:)) de pl. sosem költözik, nem is tervezi, vagy jellemében is egyszerű, nem törekszik sokoldalúságra. Talán keresd az ilyen egyszerű emberek társaságát, ha ennyire zavar az olyan emberek társasága, akik változékonyabbak és nem értesz egyet az életmódjukkal. Biztos vannak hozzád hasonlók is, velük foglalkozz, ha ennyire idegesítenek téged a sokszínű, sokoldalú, változatos életet élő emberek...
Biztos vagyok benne, hogy nem mindenki ilyen, csak te látod így, mert olyan emberekre koncentrálsz...
Tehetséges vagy jól írsz! Végre valami ami megmosolyogtat itt ezen az oldalon.
Egyébként egyetértek a mondandóddal. Remélem az exre nem írtál rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!