Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha házassági szerződést akarok írni?

Figyelt kérdés
Már maga a házasság is egy szerződés ami tartalmazza, hogy kinek mi jár. Miért bizalom kérdése? Nem arról van szó, hogy valaki válni akar, hanem hogy reálisan gondolkodik, felnőtt emberhez méltóan.

2018. szept. 20. 21:02
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Sose házasodnék ilyen felfogásu pasival. Szóval neked első a szüleid, a gyereked, és kb az utolsó helyen áll a leendő feleséged. Na már itt vágnád el magad teljesen. A házassági szerződés önmagában még oké, de ez a gyed- gyes dolog komoly ???? Hogy számolod ki? Mi van a kihagyott előléptetésekkel, túlórákkal stb..? Aztán ha megvan a gyerek akkor ugye alap hogy te is otthon maradsz vele táppénzen, hogy a feleséged épithesse karrierjét hiszen ilyen nőre vágysz? Te is otthagyod a munkád hogy elrohanj szülőire, elvidd edzésre stb... Igaz???
2018. szept. 23. 22:02
 42/44 anonim ***** válasza:
Egyébként a pszichológia is azon az állásponton van, hogy a társadat érezni a legközelebb magadhoz az egészséges (nem a gyerekedet, és nem is a szüleidet), elvégre ő a legfőbb bizalmasod, a másik feled, vele építesz fel közös életet (ezt csak érdekességképpen jegyzem meg).
2018. szept. 23. 23:06
 43/44 anonim ***** válasza:
Lelèpett a feleséged, mert tálalt jobbat? Milyen meglepő.
2018. szept. 24. 08:35
 44/44 anonim ***** válasza:
Ha neked jogi meg anyagi része számít! Akkor íratasd rá a gyermekeidre a vagyont, köss rájuk biztosítast amit × korukba csak ők vehetnek fel és kész! Amúgy nő vagyok a kapcsolatunkba én tettem bele a lakást, saját tulajdonom most itthon vagyok 2 gyerekkel nevelem rendezem őket 150ezres gyessel párom keresi a kenyerünk nagyrészét amit hazahoz és letesz az asztalra én osztom be és kezelem a kiadásokat és ha néha magamra is költök egy keveset nem veti a szememre !! Ő fizeti a gyerekek biztosítását is tőlem meg örökölik a lakást ha úgy alakulna. De már nincs olyan hogy én vagy ő. Mi vagyunk.. mi egy család eszembe se jutott hogy kiforgatná a gyerekeit én se tenném meg soha! Bizalmi kérdés az egész hiszen azért lettünk egy pár egy család mert 100% a bizalom. Házaság szerződés eszembe se jutna, de nem is tartattnám el magam ha vége lenne a kapcsolatunknak!
2018. szept. 26. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!