Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok ázsiai pasival?
Figyelt kérdés
Pontosabban olyannal, aki Európában született és nőtt fel, itt járt egyetemre stb, szóval nem az ázsiai kultúrát képviseli, de külsőre barnás bőrű, mandulaszemek, ilyesmi.2018. szept. 19. 14:30
1/9 anonim válasza:
Ha éppen ő jön be külsőre-belsőre, akkor persze, miért ne?
2/9 anonim válasza:
Miért ne? Ha összeillünk, és minden klappol akkor nem akadály az ilyesmi.
3/9 anonim válasza:
Ahhoz én már túl magas vagyok (176 centi).
5/9 anonim válasza:
Régebben majdnem összejöttem egy félig ázsiai férfival. Az én hülyeségem miatt nem jött össze. Nekem bejönnek külsőre.
Most már mindegy, mert van élettársam.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszik a srác, csak az bizonytalanít el, hogy ha gyerekeink lennének, nem rám hasonlítanának :D
2018. szept. 19. 16:18
7/9 anonim válasza:
Kicsit előre vagy szaladva, nem? :D
(Amúgy persze, nekem bejönnek.)
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Én csak olyannal kezdek kapcsolatba, akit férjemnek és a gyerekeim apjának is el tudnék képzelni. Máskülönben csak időpocsékolás lenne az egész.
2018. szept. 19. 17:07
9/9 anonim válasza:
Határozottan igen, bejönnek az ázsiai pasik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!