Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy csoda folytán találkoztatok később újra valakivel, akivel egyszer már találkoztatok, és így később összejöttetek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy elcsesztem, mert nem adtam elérhetőséget valakinek, nem lett volna jó ötlet az ismerkedés még.

Viszont elég szimpatikus volt és hamar megtaláltuk a közös hangot, ha más körülmények között találkozunk akkor talán ebből bármi lehetett volna.. Ez a mi lett volna, ha most kicsit bánt, meg hogy lezáratlanul váltunk el. Nem is ismerjük egymsát, de mégis..

Nálatok volt már olyan, hogy később még összehozott a sors valakivel?

2018. szept. 16. 21:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Élőben azért nem megy, mert a belvárosban találkoztunk össze véletlenül egy helyen. Nincs ismerősi körünk vagy közös hely, ahová járunk. Neten már próbáltam pár dolgot, de pusztán keresztnév alapján nem jártam sikerrel. Ráadásul elkérte az elérhetőségem, csak *lye voltam.

Szóval marad az, hogyha ha találkoznunk kell, majd még összegfutunk. Bár erre nem sok esély van. :/:)

2018. szept. 17. 08:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha így konkrétan még el is kérte... hááát akkor tényleg magadra vess! Pest belvárosa, ahol naponta millióan fordulnak meg... tényleg esélytelen. Még ha vidéki kisváros lett volna, de így?

Sajnálom, legközelebb (ha lesz legközelebb) esetleg nyitottabb leszel.

2018. szept. 17. 08:59
 13/13 anonim válasza:

Ha leírod a konkrét dátumot, és a helyet kicsit precízebben, lehet, hogy elolvassa, vagy valaki aki ismeri.

Még mindig esélyesebb mint arra várni, hogy szembe jön valamikor.

2018. szept. 17. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!