Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nehéz 30 körüli nőként komoly társat találni?
Az itt olvasható vélemények, szexpiaci értéket példaként felhozó válaszok alapján egy nő 25 fölött kb elashatja magát.
Tényleg ilyen siralmas a helyzet? Az ember külsőre nyilván, hiaba karban tartott, már nem olyan hamvas, mint 18 évesen, de a személyisége talán fejlettebb, érettebb emberileg. A feszes popó ennyivel többet ér, mint itt olvasom?
Most kifejezetten párkapcsolatról, nem szexkapcsolatokról, egyéjszakásokról beszélek.
Én inkább úgy mondanám h aki normális (Bár ez egy messzire vezető szubjektív fogalom. Meg ugye kinek mi.)
az már rég elkelt.
Akik maradtak 2 csoportra oszthatóak.
1. Tudatosan nem akar kapcsolatot. Mert aszex, v milyen betegség miatt, simán így érzi jól magát. Személyiségi okból pl otthonülős, elvont, művészlélek...
V munka miatt nincs rá ideje.
2. Az itt állomásozó GYI-Kes aggszűz hadsereg.
MGTOW-osok V az olyan személyiségű emberek akikkel beszélsz és 5 p után sírva menekülsz tőle.
🤣🤣🤣🤣 isten ovjon a masodiktol
41, na jó, de , ha viszonylag normális, 30 körüli nőként, kilépve egy 9 éves kapcsolatból, ismét kapcsolatot akarok, akkor ebből a kettőből kellene választanom? :D
Akkor inkább faljanak fel a farkaskutyák!- mint ahogy Bridget Jones is mondta :D
42, sajnos volt részem a kettes típushoz. A 9 éves csőd után volt egy 4 hónapos valami, ami nem rég ért véget. A srác nagyon jól adta a meg nem értett, magányos hőst, aztán szép lassan, ahogy telt az idő és kellett volna a kapcsolat fejlődésével együtt, egyre több kompromisszumot kötnünk, egyre kevésbé tudta megjátszani magát, amint nem értettem vele egyet, amint nem egyeztek 100%-ban a céljaink, előbújt belőle ez a nőgyűlölő,elviselhetetlen, PUA-n edződött hímnemű egyed. A végén még én éreztem magam a rossznak, mert kiadtam az útját.
Elszomorít, hogy ennyi idősen már csak erre a típusra van esélyem... akkor inkább a kutyák :D
Hat hogy adjak neked egy kis remenyt:
Baratnom 31 eves, 1 eve jott ki 5-6 eves kapcsolatbol. Eleinte o is meselte, milyen gaz ferfiakkal randizott, aztan most van pasija, aki lesi minden szavat, elmegy erte a munkahelyere es rozsaval varja, mindent o akar neki fizetni, barmikor felveszi barhonnan, vele akar lenni amennyit csak lehet, teljesen odavan erte. Mar-mar rajongassal szereti. Egesz normalis a csavo, helyes a korahoz kepest (asszem 35-36).
Ne add fel!
Keress rá: "alfaözvegy"
Férfi van. Neked nem megfelelő. Ez nekik jó! Nagyon szerencsés!
Igen, tényleg, de alapjaiban érted félre az okokat.
Nem azért nem kellesz a 30 körüli, vagy idősebb férfiaknak, mert nem olyan feszes a popód, hanem pont, hogy a személyiséged miatt. Mert egy dolog a személyiségfejlődés, de milyen irányba is történt?! Én pont azt látom, hogy a 30 körüli nőknél csakis a romlás irányába.
Amit tapasztalsz, az az, hogy a férfiak kiismertek. Nem jönnek be már a játszmáid, nem tudod az akaratodat kizsarolni, mert a többség ismeri őket, és arra is rájött, hogy nem éri meg a vesződés.
Mert ez az igazi gond, a férfiak többsége úgy érzi, közel sem nyújtotok annyit, mint amennyi vesződés van veletek. Ez volt a gond a legutóbbi pasiddal is, hiába próbálod démonizálni a személyét. Szembe kellene néznetek azzal, hogy nem létezik a "gyakoris pasi", és hogy alapvetően minden férfi úgy gondol rátok, ahogy itt halljátok. Akkor lenne esélyetek megváltozni.
41-es: A férfihang és a Redpill, a férfihang külföldi nagytesója (aki egyben az apukája is, a szellemi incesztusz margójára) borzasztóan frusztrált kisfiúk játszótere és retardált, aki bármit is komolyan vesz a redditen bűzgömbként lebegő Redpillen vagy a neten fosként keringő férfihang weboldalon olvasottak közül. Ezen "közösségek" autista kényszer által vezérelt rögeszméje, hogy a nők alattomos, gonosz lények, akik csak kihasználni akarják a "Szhent Férffyt", aki áldozatként szenved a gonosz boszorkánynők karmai között. Valójában csak frusztrált kisfiúk veszik ezt komolyan, akik mérgesek, mert a két lábon járó frusztrációhalmazokkal nem hajlandóak szóbaállni a nők. Nem mintha a férfiak szóbaállnának a frusztrált nőkkel, inkább menekülnek tőlük, de mindegy, a lényeg, hogy lehessen mocskolni a SZEMÉT NŐKET.
Ugyanolyan undorító mozgalom a redpill, mint a feminizmus, csak nem látod át, mert ez most a te szélsőséged. A MGTOW-t pedig helytelenül használtad, olvass rá, mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!