Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nehéz 30 körüli nőként komoly társat találni?
Az itt olvasható vélemények, szexpiaci értéket példaként felhozó válaszok alapján egy nő 25 fölött kb elashatja magát.
Tényleg ilyen siralmas a helyzet? Az ember külsőre nyilván, hiaba karban tartott, már nem olyan hamvas, mint 18 évesen, de a személyisége talán fejlettebb, érettebb emberileg. A feszes popó ennyivel többet ér, mint itt olvasom?
Most kifejezetten párkapcsolatról, nem szexkapcsolatokról, egyéjszakásokról beszélek.
Ebben tévedsz. Normális komoly kapcsolatot ugyanolyan nehéz találni 25 évesen mint 30 mint 40 évesen is.
soha nem gondolkodnak az emberek....
Mindig azt gondolják 30-éves korig mindenkinek kéne találnia valakit.
Ha így lenne akkro sokan de nagyon sokan egyedül maradnának azok akik mégsem találtak...és akkor mi lenne valük?? feladhatnák az életüket mert úúúúúúúúúú 30 felett kész vége?
elkönyvelhetné minden élő ember, hogy kész 30-éves koromig találnom kell valakit akivel leélhetem az életemet , utána már kész vége, életem végéig egyedül fogok élni???
:)
Igen, nehéz.
35 éves férfiként leírom a tapasztalataimat:
4 éve ért véget egy hosszú kapcsolatomnak, azóta nem találok senkit, akivel komolyan tervezhetnék.
Ismerkedésnél gyakorlatilag csak a 17(!)-27 éves korosztály jöhet szóba. Hogy miért? Mert ők azok, akik nyitottak, ha rájuk mosolygok, akkor visszamosolyognak, küldik a jeleket, stb.
Egy 30 év körüli (vagy fölötti) nő meg játssza a jégkirálynőt. Ha egy rövid szemezés után rámosolygok, már el is fordul, ha megindulok felé, látványosan levegőnek néz.
Akkor vajon kit szólítsak meg, kinél próbálkozzak?
Persze a 17-27 éves korosztállyal meg nem nagyon lehet komolyan tervezni. Múltkor is egy szórakozóhelyen megláttam egy ránézésre 25 év körüli nőt, szép volt, jó kisugárzással, küldte a jeleket, hogy "szabad a pálya". Megszólítottam, beszélgettünk, alakulhatott volna köztünk valami, amikor kiderült, hogy még csak 17 éves, jövőre fog érettségizni...
Aztán a 30-as nőknél ott van két másik véglet. Az egyik a férjezett, de rossz a házassága és keres valakit, akivel dughat egy jót. A másik meg a szingli, mindenáron meg akar házasodni típus. Már az első randin szexelni akar, a második randin meg már felhozza az összeköltözés lehetőségét, a harmadikon meg már az esküvőt és a gyerekeink nevét tervezgeti. (Nyilván ezt most sarkítva mondtam.)
Egyetlen egy olyan 30-as nővel sem találkoztam, akivel föl lehetne építeni egy kapcsolatot. Randik, együtt járás, összeköltözés, tervezgetés, lánykérés, jegyben járás, esküvő, gyerekek - mindent a megfelelő időben.
Lassan kezdem elhinni azt a mondást, hogy nincs megfelelő partner 30 év fölött, mert az igazán jó nők már elkeltek addigra. Nem gondolom így, mert akkor én is gázos férfi lennék és nem tartom magam annak, de lassan tényleg át kell értékelnem ezeket a dolgokat.
Köszi az eddigi válaszokat :)
Látom, sokan leragadtak a feszes popós hasonlatnál- nem kifogás vagy nyafogás, egészséges táplálkozás és rendszeres sport mellett sem ugyanolyan az ember teste 30 évesen, mint 15-20 évesen. Pl. mellek ereszkedése, ami ellen nincs természetes védekezési mód.
Én a soktucat érdeklődőt fiatalabb koromban sem láttam- volt azért néhány érdeklődő, de nem olyan döbbenetes számú, mint amit az elmondásotok alapján kellett volna érzékelnem.(teljesen átlagos, se nem csúnya, se nem szép lány nem vagyok)
Valaki írta, hogy a "korombeli" nők hónapokon belül mindent akarnak. Szerintem, ennyi idősen két embernek kell olyan önismerettel rendelkeznie, hogy 1-másfél-2 év után tudják, látják a másikban a komoly lehetőséget.( vagy annak hiányát)
A sok szingli pasit nem látom környezetemben- mindegyik párkapcsolatban él, pedig, nem csak a "jópasikat" veszem észre. Van pár ismerősöm, aki szabad, de velük nagyon nem egyezik a vilagnézetünk ( buta példával, pl facebookon egyetemnek kiírja, hogy *az élet iskolája* vagy hasonlók) vagy épp iszákosak és fő életcéljukat a munka utani négy sör jelenti
Csak azt nem tudom, hogy ők a standard, akiket " lejáró szavatosságú" csajként észre kéne vennem most már vagy csak olyan szerencsétlen vagyok, hogy nem találom a környezetemben a korosztályombeli független férfiak tömkelegét, amiről itt beszéltek :D
Én is inkább azt látom, hogy királylányt játszanak páran, és amikor lenne egy normális férfi, csak épp nem magas, nem lehet vele "villogni", vagy "csak" átlagos, akkor azzal bele se mennek semmibe. Ilyenkor ez olyan, hogy az idő megy, de az igények meg szinte erősebbek. Több ilyen nőismerősöm van. Ők ráadásul fiatalabbat szeretnének...
Persze ha belegondolok, hogy ha minden feltételt betöltök, akkor meg fogok felelni - hát nem vagyok nyugodt, hogy nem a személyre irányul a szeretet, és az elfogadás, hanem külsőségekre, és paraméterekre, amik idővel elmúlnak. Ha így választ egy nő, egy percig nem lehetek nyugodt. Sokszor a férfiakat vádolják ilyenekkel, de ez fordítva is így van.
Mindezt nem a kérdezőre mondom. Ez inkább egy megfigyelés.
"Ismerkedésnél gyakorlatilag csak a 17(!)-27 éves korosztály jöhet szóba. Hogy miért? Mert ők azok, akik nyitottak, ha rájuk mosolygok, akkor visszamosolyognak, küldik a jeleket, stb.
Egy 30 év körüli (vagy fölötti) nő meg játssza a jégkirálynőt. Ha egy rövid szemezés után rámosolygok, már el is fordul, ha megindulok felé, látványosan levegőnek néz."
Ez általánosítás, ami alapján leírjátok, hogy miért jobb egy huszonévessel. Én pont abban a korosztályban vagyok, amit a 22-es válaszoló írt (17-27), és mégsem vagyok nyitott jelenleg az ismerkedésre, tehát nem mosolygok vissza, és nem adok semmilyen jeleket, amikor valakin látom, hogy érdeklődne. Nem akar az összes 20-on éves lány ismerkedni, bármilyen kapcsolatot kialakítani, ahogyan a 30-asok közül sem akar mindenki azonnal komoly kapcsolatot, elköteleződést.
Egyébként, amikor többen leírják az oldalon, hogy ők nem szeretnének gyereket, vagy házasodni, vagy azonnal komolyabb elköteleződést, akkor általában degradáló módon használva a szót, lefeministázzák ezeket a nőket, és önző lotyónak nevezik őket. Most akkor döntsétek már el, hogy az a baj, ha valaki akar gyerekeket, komolyabban tervezni, vagy pedig az, ha nem.
Ezek alapján hülyeség felhozni ezt indoknak, mert a huszonévesek, azaz az én korosztályom tagjai közül is sokan össze akarnak költözni a barátjukkal, vagy komolyabbra tervezni vele. A napokban is volt egy kérdés, hogy a 20 éves lány azt akarja, hogy a 25 éves barátja költözzön el a szüleitől, és inkább együtt lakjanak. Több itteni szintén huszonéves írja, hogy már férjnél van, gyereke van. Szóval ilyenekre alapozni, hogy ki mennyire siettetne bármit is, nem igazán lehet az alapján, hogy hány éves, amíg nem is ismered az illetőt, sem a terveit, mert ez nem korfüggő, hanem azon múlik, hogy ki mit szeretne az életével kezdeni, és ehhez alakítja az elvárásait is.
"hát nem vagyok nyugodt, hogy nem a személyre irányul a szeretet, és az elfogadás, hanem külsőségekre, és paraméterekre, amik idővel elmúlnak. Ha így választ egy nő, egy percig nem lehetek nyugodt. Sokszor a férfiakat vádolják ilyenekkel, de ez fordítva is így van."
De itt éppen arról van szó, hogy a férfiak választanak külsőségek alapján, hiszen azért kell a fiatal, mert úgy gondolják (megint csak általánosítva), hogy az biztos jobban néz ki, mint az idősebb nő. Holott ez nem mindig van így. Mindegyik korosztályban vannak igényes, sportos, a testükre odafigyelő lányok, nők, viszont olyanok is, akik pl. elhízottabbak, előnytelenebb külsejűek. Akkor, ha például van egy fiatal, húsz év körüli lány, aki nagyon elhízott, ronda az arca, és van egy 35 éves, aki viszont csinos, és nagyon szép az arca, akkor nem az idősebbet választanád inkább? Ezért is írják sokan, hogy a kor az csak egy szám, mert igazából, ha csak a külsőséget nézzük, akkor az a lényeges, hogy mennyire figyelsz oda magadra, mennyire ügyelsz a táplálkozásodra, vannak-e káros szokásaid, milyen életmódot folytatsz egészében.
Szerintem, ha valaki családot szeretne alapítani, gyerekeket, házasságot, akkor már pont nem az fog a választásában dominálni, hogy milyen az adott férfi külseje (az is egy lényeges része, de nem a leglényegesebb), hanem hogy együtt meg tudják-e teremteni a közös életükhöz szükséges alapot, hogy milyen apa lenne a férfi, mennyire határozott, megbízható, mennyire lehet rá számítani. Tehát ebben az esetben már pont nem arról van szó, hogy valaki villogni szeretne a barátjával, férjével.
Megint tévedsz!
"egészséges táplálkozás és rendszeres sport mellett sem ugyanolyan az ember teste 30 évesen, mint 15-20 évesen."
Ő Michelle Lewin, 32 éves, és fitnesszel foglalkozik.
[link] Szerintem ő elég feszes mindenhol. Oké, melle szilikon, de a feneke csupa izom és feszesség.
De akár a keményen jógázók között is végig nézhetsz, hogy ott aztán feszes testeket találsz.
Azért, mert neked nem feszes a feneked, az egy dolog, nem te vagy az etalon, hogy akkor senkinek se lehet 30, vagy afölött.
Én is közel a 30-hoz (28 vagyok, tudom, mondhatod, hogy még van két évem a 30-hoz) ugyanolyan feszes a fenekem, mint mikor 20 voltam. Rendszeresen mozgok és odafigyelek az étkezésre.
Tudom, számodra hihetetlen, de ez van.
SPORTOLJ! Ennyi. És cáfolj rá tapasztalatból, hogy nincs igazam. De addig, amíg csak a gép mögül írod, hogy nem feszes, de semmit se tettél azért, hogy feszes legyen, addig ne szólalj meg ebben az ügyben.
Szerinted, aki rendszeresen sportol, annak testét össze lehet hasonlítani azzal, aki semmit se csinál?
Egyébként ha eddig se vettek észre, akkor ideje lenne a saját kezedbe venni az irányítást és eljárkálni helyekre, és leszólítani a pasikat. A te érdeked.
#25: Márpedig én ezt tapasztalom amit írtam, és mondtam is hogy nem általánosítok, csak azt mondtam el, amit láttam a környezetemben. Viszont akkor is ezt látom magam körül, de itt a fórumon is sok ilyen beszámolót olvastam, amikből inkább ez derült ki, hogy sok férfinek nem feltétlen van olyan igénye, mint a nőknek.
A másik amit írtam - érdekes módon senki nem cáfolta meg - az pedig a magasság. Az illető lehet akármilyen igényes, sportos, ha nem elég magas.
A fiatal lányos dolog sincs mindig így, mint amit írsz, ha csak itt a fórumon megnézed a válaszokat, nagyon megoszlik, sokszor írják, hogy szivesen lennének 30 felettivel. Többször láttam olyat (milyen érdekes), hogy a 30 feletti nőnek inkább a fiatalabb pasi kellett, mint a korosztálya, vagy az idősebb. A férfiaknál sem tartom helyesnek, hogy 40 évesen 20 évesek között keresgélnek, még akkor sem, ha mindent megtettek a külsejükért. Nem hiszem hogy emiatt jár egy fiatalabb nekik... vagy fordítva, egy nőnek egy jópasi.
De amit írsz, az már kicsit kettős mérce. Mindkét oldalon vannak problémák, de ez is egy sztereotípia, hogy az idős férfi fiatal csajt keres... hagyjuk már ezt... a nők is csinálják ezt a fiatalabb pasikkal, csak ezerrel védve van, hogy megérdemli, kijár neki... stb. Rengeteg férfi áll sorba, és a kezüket összetennék ha már legalább egy átlagos, de normális, kedves barátnőjük lehetne, nem kell örökké a férfiakra kenni mindent. És ilyenkor derül ki, hogy sok nő igenis nagyon nézi a külsőt, és nem arról van szó, hogy nem lenne senki, hanem arról, hogy nincs olyan, aki megfelelne, és sokszor itt is jönnek olyan kérdések, hogy "miért nem kellek", aztán kibukik, hogy az a baja, hogy a jópasik nem veszik észre... "átlagosból" bőven van jelentkező, de az mind kuka...
Szóval itt a fejekben is rendet kéne tenni mindkét oldalon, mert mennek a sztereotípiák, meg a hülyének nézések sokszor, de a valóságban inkább az a baj, hogy sok ember nagyon egomániás, és csak maga körül forog, és ennél egy párkapcsolat egy kicsit több...
nem olvastam el mik voltak az elozmenyek, de ilyen not ne allits peldanak, akinek a melle es a feneke is szilikon, illetve photoshopolt. feszes lehetsz sok edzessel, de ilyen tested nem lesz. amugy ez genetika kerdese is. ismerek olyat, aki full feszes 40 evesen es NEM sportol, de van olyan, aki sportol megse olyan feszes a bore. ne huzzatok le egymast, mert nagyon sok dolog fugg a genektol, ne bants mas noket, ha nekik kinkeserves szenvedessel sem lesz photoshopolt feszes bore.
na, de a kerdesre valaszolva, ha ertelmes csavoval randizol, annak nem leszel oreg 30evesen. na meg, nem a kulso minden. annyira ketsegbeesetten hajkurassza a fiatalsagot manapsag, hogy az mar inkabb nevetseges. szerintem egy arckezelesekre jaro, karbantartott no jobban nez ki, mint babapopsi arc, ami szetpukkad a botoxtol. oregedj meg buszkeseggel, legyel egeszseges, adj magadra. ennyi.
ime egy elsportolo, aki 10szer tobbet sportol, mint a "feszes tinglitanglizo jogazok".
mert a nagy fenek altalaban narancsborrel jar, hiszen csak izombol ekkora feneket keptelenseg epiteni. oda haj is kell, ha nem szilikonbol van. hozzatennem, vannak lezeres narancsboreltavolito kezelesek, meg minden jo elet, amit gazdag nok barmikor igenybevehetnek. mig egy atlagnonek nincs penze hetente 100ezreket kiadni erre (megeri egyaltalan ennyi penzt a kulsodbe olni? i mean, we will all die one day. inkabb koltsd elmenyekre).
28evesen azert mar kene annyi eszednek lennie, hogy belelass a dolgokba es egy atlagnot ne egy olyanhoz hasonlits, aki a kulsejebol el, ebbe fektet ezaltal (plasztikai mutetek, kezelsek), egesz elete a kulseje korul forog. mig serena williams nem a kulsejebol, hanem a sportoloi kepessegebol el, neki ez nem letszukseglet es meg is latod az eredmenyet. pedig o aztan sportol es dietazik.
ez olyan, mintha a kerdezonek azt mutogatnad, hogy nezd gordon ramsay milyen jo kajakat csinal, te is ugy tudnal fozni, ha raknal bele egy kis energiat. :D
Olvasni tudsz? CSAK a melle szilikon, a fenekéről nem írtam, hogy mű lenne. Keress rá a többi képére is, és képzeld, attól, hogy te azt hiszed valamiről, hogy ps, az korántsem biztos, hogy úgyis van.
Jó lenne, ha tájékozódnál, hogy a legtöbb nő, aki fitnesszel foglalkozik, hasonlóképpen néz ki.
De akkor tessék, íme egy magyar, Péntek Enikő, ő is 30 fölött van és van 2 gyereke is. Keress rá.
Nekem se ps-olt fenekem van, de én ezért MEGDOLGOZTAM évek alatt. Nem kell nagy dolgokra gondolni guggolás, kitörés, láb oldalra emelgetése...stb. ezek nagyon jó fenékizom erősítő gyakorlatok.
Feneket formálni nem genetika kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!