Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm ruhástól "poénból"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm ruhástól "poénból" belökött a medencébe, telefon, pénz, iratok minden elázott?

Figyelt kérdés

Jól összevesztem vele, hogy mégis mit gondol, erre megsértődött hogy miért vagyok ilyen buli lehúzó!

200 ezres telefonnak úgy néz ki kuka, az iratok oké menthetőek de volt 60 ezer készpénz ami szintén szarrá ázott nagyjából sikerült kiszárítani.

Mellesleg rendben, hogy medencés parti meg minden, de attól még ilyen hülyeséget nem kéne csinálni. Most ott tartunk hogy nem beszél velem tegnap óta, amiért lehordtam mások előtt.

Van értelme egyáltalán folytatni egy ilyen nővel? Nem fiatal, 26 éves de ezen a tegnapi kirohanásán kiakadtam és picit elment tőle a kedvem. Igazából azért mert ezzel bebizonyította, hogy egyáltalán nem becsüli a másiknak az értékeit. Mind a ketten jó anyagi körülmények között élünk ha ez számít valamit, de attól én még igyekszek odafigyelni az értékeimre.

2018. szept. 16. 19:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Jó amúgy látom kb 1-2 embernek jött át a kérdés lényege, grat hozzá.

A többiek meg csámcsogjanak tovább a telefonon meg a pénzen ha ettől jobban érzik magukat.

2018. szept. 16. 19:55
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

Komolyan, te is minek mászkálsz 60 ezer kp-vel. Ha medencés buli, akkor talán fürdőgatyában kéne lenned.

De pont azért kell ilyeneket csinálni, mert medencés buli és aki meg olyan fa..tökű és kiégett, hogy már ebből is problémát csinál, egy viccből, akkor az ne menjen ilyen helyre.

Ez egy poén volt. Az, hogy te ilyen vagy, arról ő nem tehet.

Talán a bulihoz mérten kéne öltözködni és akkor nem háborodnál fel, ha egy medencés buliban VIZES leszel!

Sz..r ügy, remélem ebből tanultál. Ne a másikat hibáztasd, mert h..lye voltál. Ő szimplán poénkodni akart. Ennyi.

2018. szept. 16. 19:57
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Ha a sajat szorakoztatasunkra barkit kinos helyzetbe hozunk,barkinek barmilyen anyagi kart,kellemetlenseget vagy bajt okozunk,az nem poen,hanem szimplan bunkosag.
2018. szept. 16. 20:07
 14/22 anonim ***** válasza:
31%

Ha nyilvánosan leordítottad a fejét, akkor miért csodálkozol? Te nem szoktad ugratni? Néha rosszul sül el, ez tény, de minek vittél magaddal ennyi értéket medencés bulizni, ha nem a kanapén fogsz végig ülni?

Bocs, de inkább lökdössön a párom a medencébe, és nevessünk egy jót, minthogy a telefonomon siránkozzak...

Kérjetek mindketten egymástól bocsánatot.

Ja, és. Az, hogy poénból meglökött, nem jelenti azt, hogy nem érdeklik az értékeid.

Te viszont simán leoltottad, úgyhogy teszel az ő belső értékeire.

Na hogy is van ez akkor?

2018. szept. 16. 20:13
 15/22 anonim ***** válasza:
10! GÉPBEN :D
2018. szept. 16. 20:20
 16/22 anonim ***** válasza:

Tekintsünk el attól, hogy gazdag ''kölykök'' is használják ezt az oldalt...

Tedd a telefont egy jó nagy adag rizsbe, és hagyd ott egy darabig. Állítólag ez jó megoldás lesz. Jó dolog a problémamegoldás, a telefonod lazán megmenthető, a kapcsolat meg csak rajtad múlik innentől.

2018. szept. 16. 21:09
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

Itt fekszik mellettem a jámbor és kedves férjem. Megérdeztem, hogy szájba vágna e ha kiszáll a medencéből és azt mondta hogy igen.

Nőként megjegyzem teljesen jogosan.

Hülye pits....

2018. szept. 16. 21:36
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Dobd ki, ez egy rém ostoba lány...
2018. szept. 16. 21:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy bő fél évig még bírd ki vele.

Akkor majd jön a húsvét, Te meg szedd össze a haverjaidat és adjatok neki! :D

Lássuk, mennyire lesz jó poén neki. :)

[link]

2018. szept. 17. 01:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük az előzményeket. Nem tudjuk, mi az, amire így reagált a lány. Pedig nagyon nem mellékes.
2019. júl. 6. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!