Törött iPhone-t vennétek vagy ez már kizáró ok?
A városban egy fazon eladja az iPhone 8-át és olcsóbban is adja mint egy átlag ilyen telefont, ami használt.
A bal felső sarka van kicsit megrepedve, ami a működését nem befolyásolja (az elmondása szerint) csak esztétikai hiba.
Szerintetek ebből lehet még valami probléma, hogy nem tökéletes és inkább hanyagoljam, vagy ennyi hiba nem oszt, nem szoroz?
Újonnan mennyi is? 250.000?
A fazon akkor mennyiért adja, ami olcsóbb? 230.000? 200.000?
Akárhogy is hájpolják az iphoneokat, a büdös életben nem adnék ennyi pénzt egy TÖRÖTT, használt, megnyomorodott mobilért.
Még 150-ből is veszek egy százszor jobbat, ami vadiúj és hibátlan, akármelyik másik gyártótól.
Amúgy is kár a sz**t így megfizetni, de még ráadásul a törött sz**t... ehh.
"A bal felső sarka van kicsit megrepedve, ami a működését nem befolyásolja (az elmondása szerint) csak esztétikai hiba."
Aztán meg jönnek a kérdések:
Vettem egy repedt telót, miért nem megy néha a kamera? Vagy miért dobja el a netet? Miért kell minden nap háromszor tölteni? Miért nem vagyok időnként elérhető? Stb.
Nem nézek senkit bolondnak, kérdeztem valamit, hogy elejét vegyem annak, hogy a későbbiekben nehogy pórul járjak. Erre meg mindenki jön egyből a bántó válaszokkal, ahelyett, hogy normális hangnembe segítene (tisztelet a kivételnek).
Tipikus magyarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!