Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanság egyre jobban zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság egyre jobban zavar hogy alacsony vagyok. Aki ugyszint alacsony nem zavarja? Mi a véleményetek az alacsony lányokról?

Figyelt kérdés

156cm vagyok 23 éves lány. Szerintem az utobbi időben azért kezdett el zavarni mert ez miatt fiatalabbnak néznek mindig. Meg ugy egyébként is, legalabb 160-162 lennék de nem.

Benneteket nem zavar? Mások mit gondolnak az ilyen alacsony lányokrol?

2018. szept. 13. 23:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a 160-170 cm közötti fiúkat biztosan nem zavarja, és a jelek szerint az afölőttieket sem. Modell biztos nem leszel, de gondolom emiatt nem fogod a földhöz verni magad. :)
2018. szept. 14. 07:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Én imádom, hogy ilyen kis pici vagyok, nem is értem neked mi bajod van miatta.
2018. szept. 14. 08:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is 156 centi vagyok, sosem zavart, nem éreztem hátrányát. Igen, sokáig fiatalabbnak néztek, na és? Adtam személyit, ha olyan volt a szitu. Most 30 évesen, anyukaként meg már kimondottan hízelgő, ha valaki meglepődik azon, hogy családom van, mert max 24-nek nézett :D

Amúgy olyan tényleg sose fordult elő, hogy egy pasit zavart volna, hogy alacsony vagyok, sőt. Olyan viszont igen, hogy engem zavart, hogy túl magas hozzám a srác, hülyén éreztem magam mellette.

2018. szept. 14. 11:32
 14/17 anonim ***** válasza:
10., 150-160 között többnyire. Volt, hogy bevállaltam nagyobbat is, egyszer volt egy 180 centis is, de extrém sportnak bizonyult. Soha többet!
2018. szept. 14. 12:13
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyébként sokat irtátok hogy a kalcsolatokban ez nem hátrány, nem is állitottam ilyet. Szerencsére évek óta jól működő kapcsolatban élek.( Aki 180cm) es szereti hogy alacsony vagyok.

Viszont én ezt az miatt kérdeztem mert ettől független mostanság eszembe volt hogy jo lenne kicsit magasabbnak lenni,es igen az miatt mert sokan fiatalabbbak néznek, törékenynek meg stb...de viszont nincs ettől független önértékelési problémám. Mert ha azt nézem inkabb 156 mint 170. Szoval köszönöm mégegyszer a válaszokat😊😊

2018. szept. 15. 15:51
 16/17 anonim válasza:
Én 150cm vagyok ,engem is zavar ,lennék 165-170cm legalább.
2018. szept. 15. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Már bocs, de te komolyan 4 centin pörögsz itt? Az egy cipőtalpnyi magasság... Ostoba nők b+
2018. szept. 22. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!