Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány családja utál, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány családja utál, mi a f*szrákot tehetek? 19/F

Figyelt kérdés
1xerűen utálnak azok az idióták! de mindegyik, csak mert nem illek bele az "álomfiú" imázsába... hányok ettől, megkeserítik a sorsom a lánnyal...
2010. jún. 22. 15:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
arra nem gondoltál hogy az ő jelenlétükben megpróbálsz megfelelni az ,,álomfiú'' kritériumoknak? Gondolom vissza tudnál venni magadból, bár ez meg egy képmutatás lenne de legalább talán nyugiban hagynának
2010. jún. 22. 15:22
 12/34 A kérdező kommentje:
én egyszerűen nem vagyok köpönyegforgató, k*rvára sajnálom. nem fogok játszadozni. nem vagyok bunkó, csak mikor kiváltják belőlem. nem ismered ezeket a tetveket.
2010. jún. 22. 15:22
 13/34 anonim ***** válasza:
81%
akkor nem illetek össze, keress másik csajt, vagy tegyél f*szrákot, helo
2010. jún. 22. 15:23
 14/34 A kérdező kommentje:

dehogynem, a lánnyal összeillünk, tökéletesen!!

az apja és a bátyuskája gyökér, és félek, egyszer megütöm őket.

2010. jún. 22. 15:24
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
ember, ezt azért te is érzed, hoy nem megy...és előbb fog a csaj téged otthagyni mint a családját. ezt csak úgy halkan mondom
2010. jún. 22. 15:26
 16/34 A kérdező kommentje:
figyelj, amigo, ha befognák a pofájukat, nem lenne gondom velük... de ha bepofáznak, vagy ilyesmi, akkor, hát a redvás életbe, tűrjem? tipikusan az a tesó, meg apa, hogy "nekem van igazam a többi csak egy csíra", mikor vitázom velük (nem állat módjára), akkor meg néha szó nélkül elmennek, meg mondják, hogy takarodjak ki, én meg szépen elkezdem ecsetelni, milyen gyengeék stb...
2010. jún. 22. 15:28
 17/34 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de én soha nem engedtem meg a szüleimnek, hogy bele szóljanak abba kivel járok !Volt olyan akit ők sem szerettek és bunkón viselkedtek akármit is csináltam !Ez a legnagyobb butaság a szülőtől szerintem !Persze minden szülő a legjobbat akarja a lányának,de én idővel megértettem velük, hogy az én életem és fogadják el !

Egy tanácsot fogadj el, a lánnyal soha, de soha ne bánj tiszteletlenül előttük, még akkor sem, ha nincs igaza, inkább majd kettesben beszéld meg vele, de ne a szülők , bátyj előtt ! Mutasd ki mennyire szereted a lányt, aztán idővel belátják nem tudnak elűzni mellőle !

Fogd vissza magad a beszólásaiddal, elvégre az ő házukban tanuld meg úgyis nekik lesz igazuk és az utolsó szó az övék kell hogy legyen !!! Majd ha külön saját házad lesz, ott már a tiéd az utolsó szó !

Én lány vagyok és sikeresen az én szüleim ahogy melóm lett ezzel a viselkedéssel el is "űztek " otthonról, de "megtanulták", hogy semmi értelme !

Félre ne értsd nem bíztatni akarlak, hogy szöktesd meg a lánykát !

26/L

2010. jún. 22. 15:32
 18/34 anonim ***** válasza:
81%
én már rég kivágtalak volna mint macskát székelni, gyökér vagy öregem!
2010. jún. 22. 15:33
 19/34 A kérdező kommentje:

és ha még a hülye is látja, hogy nekem van igazam? most tűrjem az igazságtalaságot?

vágtál volna ki, úgy visszaütök, hogy elrepülsz pár méterre.

2010. jún. 22. 15:37
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha jóban akarsz lenni velük, akkor vegyél vissza. Ennyi.
2010. jún. 22. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!