Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány családja utál, mi a f*szrákot tehetek? 19/F
dehogynem, a lánnyal összeillünk, tökéletesen!!
az apja és a bátyuskája gyökér, és félek, egyszer megütöm őket.
én lány vagyok, de én soha nem engedtem meg a szüleimnek, hogy bele szóljanak abba kivel járok !Volt olyan akit ők sem szerettek és bunkón viselkedtek akármit is csináltam !Ez a legnagyobb butaság a szülőtől szerintem !Persze minden szülő a legjobbat akarja a lányának,de én idővel megértettem velük, hogy az én életem és fogadják el !
Egy tanácsot fogadj el, a lánnyal soha, de soha ne bánj tiszteletlenül előttük, még akkor sem, ha nincs igaza, inkább majd kettesben beszéld meg vele, de ne a szülők , bátyj előtt ! Mutasd ki mennyire szereted a lányt, aztán idővel belátják nem tudnak elűzni mellőle !
Fogd vissza magad a beszólásaiddal, elvégre az ő házukban tanuld meg úgyis nekik lesz igazuk és az utolsó szó az övék kell hogy legyen !!! Majd ha külön saját házad lesz, ott már a tiéd az utolsó szó !
Én lány vagyok és sikeresen az én szüleim ahogy melóm lett ezzel a viselkedéssel el is "űztek " otthonról, de "megtanulták", hogy semmi értelme !
Félre ne értsd nem bíztatni akarlak, hogy szöktesd meg a lánykát !
26/L
és ha még a hülye is látja, hogy nekem van igazam? most tűrjem az igazságtalaságot?
vágtál volna ki, úgy visszaütök, hogy elrepülsz pár méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!