Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, egészséges dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, egészséges dolog látni ezeket a fotókat?

Figyelt kérdés
Ha a barátotok/barátnőtök megmutatná (több fotóalbumnyi mennyiségben) az elhunyt házastársával közösen készült képeket, és eközben láhatóan megviselné (ő venné elő az albumokat, nem ti kérnétek), valamint azt mondaná, hogy az elhunyt volt a legjobb, legkedvesebb, legvonzóbb a világon es soha senki nem érhet fel vele... Ti hogy reagálnátok, illetve mit éreznétek?
2018. szept. 12. 06:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Hát az hogy meghal a társad nyilván másabb, mintha csak elválnak útjaik.. Egy halottal nem lehet versenyezni, mindig a jó emlékek maradnak meg, pláne, ha így szakadt el tőle, az életéből.

A képalbum normális, hogy meg akarta mutatni, hiszen az élete része volt. A fenti mondat viszont bántó mindenkinek, és nem dolgozta ezt még fel.. HA nyíltan közli is vele, hogy sosem érhetek fel hozzá, valószínűleg nem is próbálnám beletenni magam így már. Beszélj vele erről, hogy komolyan csak egy ptóléknak gondol-e téged a másik helyett..

2018. szept. 12. 08:43
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
basszus, a kérdésed miatt, most néztem én is végig egy adag múltat..nehéz dolgok ezek.
2018. szept. 12. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
12+ 24 évvel ezelőtti dolgokat nem könnyű olvasni, meg látni.
2018. szept. 12. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

9,5 éve vesztette el a társát, és még itt tart????

Teljesen abnormális a gyászhoz, halálhoz való viszonya! Én már emiatt is menekülnék tőle.

Hány éves ő, hány éves volt a párja és hány éves vagy te? Van gyerekük?

2018. szept. 12. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egy évig sem húztam volna mellette. Iszonyú nyomasztó lenne úgy szeretkezni, hogy közben az ágy felett ott egy csomó kép arról a nőről, akit még most sem tudott elengedni.
2018. szept. 12. 10:45
 16/18 A kérdező kommentje:

14es:

Ő 53 éves, én 35. Nem volt gyerekük.

2018. szept. 12. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ahogy apám mondaná, ha aranyból lenne a p*nája, ezt akkor sem viselném el.
2018. szept. 12. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudnék így együtt lenni valakivel,szépen megköszönném az eddigieket,és lelépnék.
2018. szept. 13. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!