Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, egészséges dolog látni ezeket a fotókat?
Addig OK, hogy megnézitek a képeket, hisz az élete része, több év, és teljesen más megözvegyülni, mint elvàlni.
De ha ezt így ki is mondja, hogy nem érek fel vele soha, akkor ott érzékeny búcsút vennék.
Így van,én is lapátra tenném.
Egy dolog hogy, van múltja, de van amit nem mondunk és mutatunk ki.
Hát addig oké lenne,hogy mutogatja a képeket.
De baromira rosszul esne,ha engem sose tartana annyira jónak, mint az elhunyt társát. Abből látszik,hogy nincs túl rajta és nem tudna új kapcsolatban teljesen önmaga lenni.
Megmondanám neki: Elhiszem, hogy fáj, de akkor èn miért vagyok vele?
Ha tudja, hogy senki nem érhet fel hozzá és nem lehet olyan jó, akkor ne keressen társat, hanem éljen magànyosan a fotóival együtt.
Még nem gyászolta meg eléggé a párját, hagyd ott, keress mást.
Nekem az is kizáró ok lenne, hogy tele van képekkel a lakás, readásul egy egyéves kapcsolatban. Hát még ha ilyeneket mondana, az pláne nem férne bele. Le kell előbb zárni a múltat és utána keresni párt.
Nem is tudom elképzelni kérdező, te ezt hogy csinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!