Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, egészséges dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, egészséges dolog látni ezeket a fotókat?

Figyelt kérdés
Ha a barátotok/barátnőtök megmutatná (több fotóalbumnyi mennyiségben) az elhunyt házastársával közösen készült képeket, és eközben láhatóan megviselné (ő venné elő az albumokat, nem ti kérnétek), valamint azt mondaná, hogy az elhunyt volt a legjobb, legkedvesebb, legvonzóbb a világon es soha senki nem érhet fel vele... Ti hogy reagálnátok, illetve mit éreznétek?
2018. szept. 12. 06:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Addig OK, hogy megnézitek a képeket, hisz az élete része, több év, és teljesen más megözvegyülni, mint elvàlni.

De ha ezt így ki is mondja, hogy nem érek fel vele soha, akkor ott érzékeny búcsút vennék.

2018. szept. 12. 06:40
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Így van,én is lapátra tenném.

Egy dolog hogy, van múltja, de van amit nem mondunk és mutatunk ki.

2018. szept. 12. 06:42
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Hát addig oké lenne,hogy mutogatja a képeket.

De baromira rosszul esne,ha engem sose tartana annyira jónak, mint az elhunyt társát. Abből látszik,hogy nincs túl rajta és nem tudna új kapcsolatban teljesen önmaga lenni.

2018. szept. 12. 06:45
 4/18 peca1000 ***** válasza:
93%

Megmondanám neki: Elhiszem, hogy fáj, de akkor èn miért vagyok vele?

Ha tudja, hogy senki nem érhet fel hozzá és nem lehet olyan jó, akkor ne keressen társat, hanem éljen magànyosan a fotóival együtt.

Még nem gyászolta meg eléggé a párját, hagyd ott, keress mást.

2018. szept. 12. 06:47
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Megmutatja okés. De ezt kimondani szimplán tahóság. Otthagynám.
2018. szept. 12. 06:56
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy mennyi ideje vesztette el a párját és az sem, mióta vagytok együtt.Ja és az sem, hogy ez egy komoly kapcsolat vagy csak összejártok.
2018. szept. 12. 07:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Látni még egészséges, már ha nem naponta tolják az orrod alá. Viszont, ha ilyet mondana akkor nem lenne értelme tovább folytatni a kapcsolatot.
2018. szept. 12. 08:02
 8/18 A kérdező kommentje:
9,5 éve vesztette el a társát. Mi 1 éve vagyunk együtt. A lakás falán is vannak képek, a háloban az ágy felett 8 db, a konyhában 4, a nappaliban es az előszobában még nem számoltam meg.
2018. szept. 12. 08:22
 9/18 anonim ***** válasza:
65%
Még a múltba él az illető. De ha helyén tudod kezelni, hogy az elhunyt személy mindig is az élete része marad, és szüksége van ennek a tudatára, akkor, attól még lehet jó kapcsolat.
2018. szept. 12. 08:35
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az is kizáró ok lenne, hogy tele van képekkel a lakás, readásul egy egyéves kapcsolatban. Hát még ha ilyeneket mondana, az pláne nem férne bele. Le kell előbb zárni a múltat és utána keresni párt.

Nem is tudom elképzelni kérdező, te ezt hogy csinálhatod.

2018. szept. 12. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!