Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általában a nőkre 30 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában a nőkre 30 évesen, a férfiakra 40 évesen tör rá a kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Több olyan férfit is ismerek akik pont 40 évesen bolondultak meg, elvettek gyorsan feleségül egy 25 év körüli nőt, akinek gyorsan csináltak is 1-2 gyereket (úgy hogy adott esetben az előző házasságából is volt gyerek, aki ezek után elhanyagolt), hogy magukhoz láncolják, emellett eltartják őket, meg elkezdtek sportolni, Norbi update-ezni ezerrel, hogy leadják a pocakjukat és még partiképes pasik maradjanak az ágyban is.

A nőkre meg közismerten a bűvös 30 éves kor az ami pánikszerűen hat. Tehát akkor jönnek rá, hogy ő már nem fiatal bulák, és már soha nem is lesznek azok. Akkor kezdenek el vagy még nagyon bulizni és fiatalra sminkelni magukat, eltüntetve a ráncaikat és emellett sunyiban már azt is nézni, melyik bulizós pasival lehetne esetleg még hosszú távon is tervezni. És ilyenkor jön az a duma, hogy "NINCS EGY NORMÁLIS PASI!!!!!", ami nevetséges. A pasi legyen egyszerre bulizós táncparkett ördöge meg karrierépítő, családtervező apatípus is egyszerre? Hiú ábránd. A másik lehetőség az, hogy leadja a szintet és azt mondja, hogy jó most már leszarom az érzelmeket, nekem egy normális pasi kell. És akkor keres egy tipikus apa típust, aki ugyan nem mozgatja meg őt belülről érzelmileg, nem egy görög isten az ágyban sem, hanem egy ilyen halvérűbb pasi, ebből születnek majd a hideg házasságok, és a megcsalások. (Van egy harmadik lehetőség is, amikor vadul társkeresőzni kezd a nő, aztán szintén rinyál, hogy nincs minden ízben tökéletes pasi a lúzerek és kukacmatyik között)

Miért ilyenek az emberek, hogy egy bizonyos életkort szemelnek ki, ameddig "élhetnek" utána meg bepánikolnak és belemennek akár szar kapcsolatba is?

2018. szept. 11. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Hogyne lenne! A férjem 45 éves és most akarja lerugni a csillagokat az égről!

Nagyon fél az öregedéstől

2018. szept. 11. 17:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mi a baratainkkal egy masik bolygon elunk.
2018. szept. 11. 17:37
 13/16 anonim ***** válasza:

#3, az ugye megvan, hogyha ennyire egy nő az igénye, felmegy a Rosszlányokra, és vesz magának egyet? :D

De azért nyugodtan képzeld csak, hogy jóóóóóóól bosszútálltál a csúnyarossz férfiakon, hogy elutasítod őket! Téged ugyan egyik se kap meg! Majd te megmutatod, mi az az ungarische wirtschaft! Hic! :DDD

#10 szülnek persze, csak épp azzal nem büszkélkednek, hogy Down-kóros, galaktozémiás, vagy mukopoliszacharidózisos lesz a gyerek...

2018. szept. 11. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Milyen ismerőseid vannak neked, hogy 30 évesen ráncosak? :D lol

Én 27 vagyok, van 2 kolléganőm akik 35 körül, és meg sem mondanám róluk még a 30-at sem kb... Ja és nem úgy néznek ki, mint akik pánikolnak.

A férfiak 40 éves koruk körüli pánikjával már gyakoribb, ilyennel én is találkoztam.

2018. szept. 11. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#6-os okfejtése hibátlan, de kiegészíteném.

A 40-es férfinek azért (is) megy tönkre a házassága, mert ez az a kor, amikorra megvan mindene egy családnak. Ők még huszonéves korban házasodtak, mostanra megvan a lakás, kocsi, a gyerekek is majdnem pedig egy férfi halálát jelenti. Ezért szokott "megbolondulni", és egy huszonéves fruskával új életet kezdeni. Mert újra családfő, családfenntartó akar lenni. Érezni, hogy szükség van rá.

Teljesen elhibázott okoskodás tehát esetében kapuzárási pánikról beszélni. Csak arról van szó, hogy férfi és nő két külön világ. Merőben más gondolkodással, lelkivilággal. Í

2018. szept. 12. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:
*Így talán érthető, hogy ha egy nő "megbolondulni" lát egy pasit, a saját életéből kiindulva kapuzárási pánikról beszél. Érthető, mondom, de korántsem helyes.
2018. szept. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!