Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkoztatok már az elképzelt szerelmetekkel?
Most ez így nagyon hülyén hangzik. :D Na szóval mindnekinek van ideálja, esetleg el is képzeltek egy konkrét személyt. Szóval, hogy látjátok a lelki szemeitek előtt. Volt aki tényleg találkozott később vele? Akiről azt hitte nem is létezik.
Elég meseszerűen hangzik, mert erre azért nincs sok esély, de kiváncsi vagyok volt e már ilyen, mit gondoltok róla. (Nem, nem hiszem, hogy eljön értem a tökéletes szőke herceg :D igazából egy könyvben volt ilyen, és elképzeltem, hogy milyen már, ha valakinek ez bejön. Creepy.)
Vele vagyok.
Külsőre elsőre nem tetszett, de ahogy megismertem közelebbről, hozzá akartam menni feleségül egyből.
Vannak külső jegyek amik mondhatni az ideálom.
Jött egy férfi, na ő pont úgy nézett ki ami nekem ideális, de házas szóval nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!