Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívott egy férfi. Eddig teljesen jó is lenne, de semmi esélye sincs nálam. A csajokat szeretem én is. Ezt miként kell találni?
Figyelt kérdés
Igen kellemetlen szituáció. Mert most vetette fel chat közben, hogy szeretne egy randit velem. Én meg sokadjára futok neki a kedves visszautasításnak.
Ilyen problémám még nem volt, hogy egy pasi érdeklődött irántam, mint nő. Valahogy automatikusan barátok lettek, és sose gondolták, hogy lehet köztünk valami is.
Tanács?
2018. szept. 9. 16:53
11/20 anonim válasza:
8-as: nem tetszet mindenki mindenkinek, ezt el kell fogadni.
12/20 A kérdező kommentje:
Onnan tudja, hogy szóba került ki mit csinál a hétvégén. És mivel semmit volt a válaszom belekérdezett. Én meg válaszoltam, hogy szerencsére most nincs senkim, alig lenne időm egy kapcsolatra. Ami tény, sajnos:(
2018. szept. 9. 18:15
13/20 anonim válasza:
Akkor írd azt, hogy nincs időd egy kapcsolatra. Bár már írtad, mégse értette meg. :D akkor szerintem mondhatsz neki bármit.
14/20 A kérdező kommentje:
Az nem hazugság, hogy nem tudnék vele lenni. De azt a részt se szeretném az orrára kötni, hogy a neme a kizáró tényező.
2018. szept. 9. 18:17
15/20 anonim válasza:
Egyébként miért nem szeretnéd, ha tudnák hogy leszbi vagy?
16/20 anonim válasza:
#14 egyébként tetszik mint ember? Szóval ha hetero lennél randiznàl vele? Csak kiváncsiságból kérdem.
17/20 A kérdező kommentje:
Mert semmi köze hozzá senkinek.
Nem szeretnék célpont lenni. Egyszer vallottam be, és kirekesztés lett a vége. Köszi erre nincs szükségem.
2018. szept. 9. 18:27
18/20 A kérdező kommentje:
Ha úgy nézem, akkor jól néz ki. Van stílusa, kiállás, lehet vele beszélni bármiről. De nem tudom, hogy ilyennek látnám e, ha nem lennék leszbi. Most objektíven látom, pár választásnál pedig erősen szubjektív a ki mit lát szépnek vonzónak.
2018. szept. 9. 18:31
19/20 piroska és a farkas válasza:
Szerintem simán írd meg, h Te rá barátként tekintesz . Ezt el kell tudni fogadni, aki ezen megsértődik, annál gondok vannak.
20/20 A kérdező kommentje:
Este beszéltünk telefonon.
Elmondtam neki, hogy kedvelem, de csak barátnak tudom elképzelni, számomra nem vonzó, nem szeretném hitegetni.
Végéig hűvösen válaszolt, kérdezett.
2018. szept. 10. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!