Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a párod sokszor nem aludna éjszaka ezért unalmában sokszor finom sütiket, tortákat, pogácsákat alkott reggelire?

Figyelt kérdés
Például sokszor lenne reggelire házi kakaós vagy fahéjas csiga vagy akár túrós rétes, esetleg valami torta. :D
2018. szept. 8. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az egeszsegesebb eteleket kedvelem. Nem ennek gyakran ilyesmit reggelire.
2018. szept. 9. 07:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Torta reggelire?

Inkább menjen el orvoshoz. Vagy pszichológushoz. Az nem normális, hogy ennyire nem tud aludni. A sütés-főzés meg zajjal jár, felébreszt engem is, aki pedig amúgy szeretek napi 10 órákat aludni. Amúgy én általában nem reggelizek, ha eszek is valamit reggelre az mindig sós, ha édességgel kezdem a napot, akkor egész nap émelyegni fogok, szóval velem pont nem járna jól. Bár nem azt mondom, hogy idővel nem fogyna el, de azért ha minden nap sütne, ipari mennyiségű kaja halmozódna fel, amit aztán meg ki kéne dobni, mert ezek mondjuk pont olyan dolgok, amik frissen a legjobbak. Sajnálnám a munkáját így pocsékba menni látni, szóval inkább ne is csináljon semmit. Olvasson, vagy csináljon valami hasznosat, mittudomén, otthonról végezhető munkát, ha ennyire nem tud mit kezdeni az idejével.

2018. szept. 9. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Csömört kapnék. Nem vagyok sütis.
2018. szept. 9. 08:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem örülnék,egyrészt nem normális dolog, hogy éjjel nem tud aludni.

Másrészt éjjel ne csörömpöljön a konyhában.

2018. szept. 9. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Nyami...
2018. szept. 9. 15:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Telefonszám? :D
2018. szept. 9. 21:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha nő vagy akkor én díjjaznám a dolgot:)

Sütiket nagyon szeretem. Persze nem csak emiatt, hanem 100x jobb mintha egész éjjel a telefonod nyomkodnád, mert a többségnek ez lenne az elfoglaltság.

2018. szept. 9. 21:35
 18/19 anonim ***** válasza:

"100x jobb mintha egész éjjel a telefonod nyomkodnád, mert a többségnek ez lenne az elfoglaltság."

Szerintem meg fel kellene keresni egy szakértőt, aki megoldja a problémát. Egyébként meg inkább nyomkodja a telefont, az nem jár zajjal legalább :D Ráadásul nem kell minden nap süteményt zabálni, mert garantált az elhízás meg a diabétesz.

2018. szept. 10. 19:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Hol található az illető?😍
2018. okt. 21. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!