Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy pasi "kiszeret" a barátnőjéből, mert az a 20-as évei végére elkezd asszonyosodni és pufisodni?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan párt ismerek (elsősorban egyetemi körökből, mert mindig is ott mozogtam), hogy hosszú távú, sokéves kapcsolatok mennek szét itt a 20-as évek végén, mindenféle különösebb magyarázat nélkül. Általában elmondható az ilyenekre, hogy a csaj azért már kezdi felszedni a kilókat, már kezdi elveszteni a régi feszes fiatal csaj imázsát és az egész lénye kezd átalakulni egy ilyen "asszony" feelingbe, a fiatal pelyhes csajból. Míg a férfi az legtöbbször ugye, a 20-as évei végén kezd beindulni, főleg aki egyetemet végzett, akkor kezd még csak sármosodni és egzisztenciálisan is a csúcs felé törni. Akkor szűnnek meg mindenféle "kisfiú" komplexusai és kezdi igazi férfinek érezni magát.

Összességében tehát azt látni, hogy kezd kinyílni az olló, ha úgy tetszik, ebben a korban az ilyen típusú emberek között. Tehát a férfi élete és értéke az megy felfelé, a csaj értéke pedig kicsit alábbhagy, mivel megszűnik az őt körülvevő varázs, ami a fiatalságából és az ebből fakadó vonzerejéből fakad, ami mágikus hatással volt a férfiakra.

Ez lehet a szakítások hátterében?

2018. szept. 8. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
9 A pasiddal törődj, hogy szegény pára normálisan élhessen. Emberi méltósággal, és ne úgy ahogy most.
2018. szept. 8. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Kétlem.

Én akkor kezdtem el hízni, amikor többet stresszeltem. Szerintem egy jó párkapcsolat jobbá tesz. Én szapultam az embert, hogy menjünk el együtt kondizni, valahogy sose volt kedve, ő is hízásnak indult.

2018. szept. 8. 21:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a legutolsó indok. A külső. Ha valakit szerettem 5-7-9 évig úgy ahogy volt, akkor szerinted pont azért dobnám ki, mert kicsit elengedte magát? Annyi mindenen túlvagyunk már, nem gondolod, hogy ezt meg lehetne beszélni?

Én pl. amikor kezdtem elhagyni magam és felszedni pár kilót már a saját bőrömben nem éreztem jól magam. A párommal úgy döntöttünk, hogy elkezdünk kicsit jobban odafigyelni arra, hogy mit eszünk és eljárunk edzeni is. Rá is ráfért. Ma (28 évesen) szerintem sokkal jobban nézek ki, mint 20 évesen... :D

Ahogy én látom a környezetemben, ezeknek az egyetemista kapcsolatoknak többnyire azért lesz vége, mert az egyik fél rájön, hogy még élni szeretne, nem tapasztalt eleget. Ciki, hogy pont 7-8 év után jön erre rá az ember. Akkor, amikor már családot kellene alapítani. És éppen ezért ez az a pont, amikor azt mondják, hogy ennyi. Lánykérés, szóbajön a gyerektéma és rájönnek, hogy nem kell ez nekik.

Három ilyen kapcsolat volt a baráti társaságunkban. Az egyik páros már házas. A másik kettő mostanában ment szét. És egyik sem a külső miatt...

2018. szept. 8. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon

[link]

33 évesen

[link]

Fiatalon

[link]

36 évesen

[link]

Két ismert ember, pénz van bőven, mégse állítanám, hogy 30 felett jobban néznek ki.

Hagyjuk már ezt az uncsi dumát, hogy 30 után néz ki minden férfi a legjobban. Nagyon nem. Főleg nem a nagy átlag.

Kopaszodik, ráncosodik, szőrös a hàta, löttyed az izomzat. Sokan meghíznak. Mi lenne veletek, ha szülnétek is?

Aki pár kiló, vagy egy kis kopaszodás miatt szakít, az sose volt szerelmes, csak keveri a szexuális vággyal.

2018. szept. 8. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni. Én 20-as éveim elején a kutyának sem kellettem. Ahogy beindult az életem, egyre több lany vesz körül. Lett pénzem normális ruhákra,sokat tanulok, sportolok, egyre jobban érzem magam a bőrömben.

S a korombeli nők is olyanok,mint a korombeli férfiak. Ugyanúgy épülnek le, asszonyosodnak meg "mackósodnak" csak van egy szűkebb réteg,aki tesz ellene. De általánosságban a férfiak értéke is csökken és a nők értéke is.

Jah, harmincas pocakoskent van esélyed egy 4-5ös 20 éves lánynál,de a 9-10 lányok a huszonéves 9-10 srácokat hajtják meg a jótestű, sikeres harmincasokat.

2018. szept. 9. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!