Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Volt barátom találkozni akart Velem,mielőtt kiutazik külföldre. (ez volt a szakítás legnagyobb oka)

Találkoztunk,mondtam Neki,hogy általában oka van ha valaki találkozni akar a másikkal,azt mondta hogy nincs semmi """különös""" ,folyamatosan arról beszélt milyen szép és csinos vagyok,a szemei...leírhatatlan amilyen csillogása volt.

Ölelgetett,mondta hogy tetszem neki,egyre jobban (?!) és nem "búcsúzkodunk",hanem csak találkozni szeretett volna és várja hogy menjek ki Hozzá látogatóba.

Valaki ilyen vagy hasonló helyzetben?

2018. szept. 4. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Már az első kinti napján 3 thai k urvával fog mulatni, de közben egyre csak te fogsz járni az eszében. ;) Ó, de romantikus. :D
2018. szept. 4. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Ha várja hogy menj ki hozzà akkor pláne hogy érezvmit sztem beléd zugott .
2018. szept. 4. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Vagy elad prostinak vagy a szerveidet egyenkent. Azert ezt is vedd be a lehetosegek koze a szimpla beledzugott szitu melle.
2018. szept. 4. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Furcsának furcsa, de amúgy örülsz neki, vagy nem?:) Hogy ennyire kötődik, ragaszkodik hozzád? Valszeg jó ötletnek tartaná, h szívesen lakna veled akár külföldön. Kedves vagy a kis szívének, érzékeltetni szerette volna.
2018. szept. 4. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mi a furcsa azon, hogy szeretné, ha együtt maradnátok?
2018. szept. 4. 23:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy kimegy külföldre, miközben ennyire kötődik otthon valakihez, vagy ilyesmi. Hogy ez lehet pl furcsa benne.
2018. szept. 4. 23:43
 7/10 A kérdező kommentje:

Kolompár Achillesz talán azért furcsa mert szakított Velem az miatt,hogy kimegy és közben meg még találkozzunk,olyan "jeleket ad",hogy reménykedjek...(?!)

6/6: igen,erre gondoltam,jól látod :)

4/6: Valahol örülök,mert szeretem Őt és nem tudom elfelejteni,csak attól tartok nagy pofára esés lesz...

Illetve még annyi hogy sokszor említette mert hogy ismerkedem-e már,barátom van-e? ....

2018. szept. 5. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Fosik hogy a várakozásai ellenére mégsem fog olyan könnyen új nőt találni magának külföldön (ami így is lesz), ezért most kedveskedik egy kicsit, úgymond eltesz téged tartalékba, merthát te vagy olyan hülye hogy a szakítás ellenére még mindig oda vagy érte. Ennyi a történet, nem értem miért nem látod....
2018. szept. 5. 00:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az lehet, amit a 8-as válaszoló írt, hogy azért kedveskedik csak, hogy ha nem alakulna neki semmi ígéretes nők terén kint, akkor te még itt legyél tartaléknak.
2018. szept. 5. 00:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Azert csillogott ugy a szeme, mert mar nem "ez van, masra nem is nezhetsz" kategoria vagy neki, hanem "szabad vagyok, barkit levadaszhatok kotottsegek nelkul, akar teged is".

Visszakapta a szabadsagat, vadaszhat kedvere, ami minden pasit lazba hoz.

2018. szept. 5. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!