Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem furcsa?
Volt barátom találkozni akart Velem,mielőtt kiutazik külföldre. (ez volt a szakítás legnagyobb oka)
Találkoztunk,mondtam Neki,hogy általában oka van ha valaki találkozni akar a másikkal,azt mondta hogy nincs semmi """különös""" ,folyamatosan arról beszélt milyen szép és csinos vagyok,a szemei...leírhatatlan amilyen csillogása volt.
Ölelgetett,mondta hogy tetszem neki,egyre jobban (?!) és nem "búcsúzkodunk",hanem csak találkozni szeretett volna és várja hogy menjek ki Hozzá látogatóba.
Valaki ilyen vagy hasonló helyzetben?
Kolompár Achillesz talán azért furcsa mert szakított Velem az miatt,hogy kimegy és közben meg még találkozzunk,olyan "jeleket ad",hogy reménykedjek...(?!)
6/6: igen,erre gondoltam,jól látod :)
4/6: Valahol örülök,mert szeretem Őt és nem tudom elfelejteni,csak attól tartok nagy pofára esés lesz...
Illetve még annyi hogy sokszor említette mert hogy ismerkedem-e már,barátom van-e? ....
Azert csillogott ugy a szeme, mert mar nem "ez van, masra nem is nezhetsz" kategoria vagy neki, hanem "szabad vagyok, barkit levadaszhatok kotottsegek nelkul, akar teged is".
Visszakapta a szabadsagat, vadaszhat kedvere, ami minden pasit lazba hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!