Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem lenne furcsa ha párotok édesanyja megkérne hogy mig oda vannak kirándulni takaritsatok ki?
Miért nem a fiát kéri meg erre?
Nem normális.
Lehet hogy ő már előrébb tart az "anyós-menye" kapcsolatban, mint te.
Ő már nem vendégként tekint rád, hanem családtagként, aki végre egy hasznavehető nő.
Más esetben amúgy fura, ja.
Szóval a pasid még otthon él a szüleivel, mégis az anyja inkább téged csicskáztatna, mint a fiát? Miközben te nem is élsz ott?
Én menekülnék ebből a családból, ha összeköltöztök ez a srác egy nagy csecsemőként fog viselkedni.
Ha jól sejtem a fia még ahhoz is gyámoltalan, hogy ksiepregessen/teregessen. Igaz?
Ha semmi házi munkát nem csinál a fiú, ez esetben inkább rád bízza a dolgot. (Mondjuk engem zavarna ha a pasi ennyire elveszett lélek lenne, de nem ez volt a kérdés)
Az meg, hogy zavarna-e: ha alapvetően jó a viszony vele, és sokat vagyok ott, 1 év után nem zavarna. Ezek apróságok. Más körülmények között valóban fiurcsa lenne, de te vagy benne, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!