Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nem lenne furcsa ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem lenne furcsa ha párotok édesanyja megkérne hogy mig oda vannak kirándulni takaritsatok ki?

Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt, még nem költöztünk össze, de van hogy nála alszok és vacsorazok. Ma az édesanyja megkért hogy mig oda lesznek kirándulni (hétvégén) sepregessek ki,teregessek ki, locsoljam a virágokat stb. Ez azt jelenti hogy ennyire elfogad vagy inkább furcsa?
2018. aug. 18. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
De, furcsa lenne. Te vendégségben vagy ott, a vendéggel pedig nem szokás házimunkát végeztetni. Persze ha minden második nap ott vagy, akkor elvárható, hogy a munkából is kivedd a részed.
2018. aug. 18. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem a fiát kéri meg erre?

Nem normális.

2018. aug. 18. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
Furcsa, de gondolom azt akarta érzékeltetni veled, hogy illene kivenned a részed a házimunkából cserébe azért, hogy megengedi, hogy ingyen használd a lakását.
2018. aug. 18. 19:25
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Lehet hogy ő már előrébb tart az "anyós-menye" kapcsolatban, mint te.

Ő már nem vendégként tekint rád, hanem családtagként, aki végre egy hasznavehető nő.

Más esetben amúgy fura, ja.

2018. aug. 18. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem a fiat keri meg? Ez nekem magas.
2018. aug. 18. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem fura, és nem is megterhelő dolgok. Ha itt alszol, eszel, fürdesz, ez belefér.
2018. aug. 18. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Szóval a pasid még otthon él a szüleivel, mégis az anyja inkább téged csicskáztatna, mint a fiát? Miközben te nem is élsz ott?

Én menekülnék ebből a családból, ha összeköltöztök ez a srác egy nagy csecsemőként fog viselkedni.

2018. aug. 18. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
17%
Egyszerűen, ki akarja deriteni, csak dugásra, vagy másra is használható vagy.
2018. aug. 18. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem simán belefér. Elfogad, ennyi.
2018. aug. 18. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem a fia még ahhoz is gyámoltalan, hogy ksiepregessen/teregessen. Igaz?

Ha semmi házi munkát nem csinál a fiú, ez esetben inkább rád bízza a dolgot. (Mondjuk engem zavarna ha a pasi ennyire elveszett lélek lenne, de nem ez volt a kérdés)

Az meg, hogy zavarna-e: ha alapvetően jó a viszony vele, és sokat vagyok ott, 1 év után nem zavarna. Ezek apróságok. Más körülmények között valóban fiurcsa lenne, de te vagy benne, nem én.

2018. aug. 18. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!