Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja találkoztunk, azóta nagyon furcsa velem. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam a sráccal, akivel fél éve ismerkedünk. Nagyon jó esténk volt, úgy éreztem, nagyon jól érzi magát ő is. Ő akarta, hogy történjen pár dolog, fogdosott meg hasonlók, én mondtam neki, hogy ez még egyrészt korai, másrészt nyilvánosan meg kellemetlen is, úgyhogy ezt jegeljük. Nem tűnt úgy, mintha ez is zavarná. Azóta viszont rettenetesen furcsa. Aznap este még írt, aranyos volt, onnantól kezdve viszont mintha kicserélték volna. Alig ír, alig keres, ha keres is csak mintha muszáj lenne, nem veszi a poénjaimat, a munkahelyükön is lazán elsétál mellettem. Nemrég szakítottam az exemmel, gondoltam arra is, hogy a várakozás miatt ilyen bunkó velem, hogy most azt hitte, végre megkaphat, és most behúztam a féket. A másik ötletem az, hogy egy kicsit jobban megnyíltam neki, érzelmesebben beszéltem vele, és ez elijesztette. A héten még vizsgázik, arra is gondoltam, hogy most ez a baja, addig hagyom. De elég rossz ez így, mert folyamatosan online, és ha írok neki se válaszol normálisan órákig. Szerintetek mi lehet a baj? Mit csináljak? Hagyjam? 23/L2018. jún. 28. 11:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak szexet akart... Ha megcsókol a randin, az oké, az ölelés is akár, de azért a fogdosás már más kategória.
2/7 anonim válasza:
Bár, már fél éve váratod ezrk szerint, lehet megunta.
3/7 anonim válasza:
Nem vagy az esete.Ő megy jobbra,te meg balra vmi dögös palit találni.
4/7 anonim válasza:
Nem hagytad magad leqrni és időpazarlásnak gondolja. Eleve csak szexre kellettél volna szerintem. Könnyebb préda után nézett.
5/7 anonim válasza:
Csak dugni akart, ami nem jott ossze, annyira meg nem jottel be neki, hogy tovabbi koroket fusson.
A fel ev alatt tuti masokkal is beszelt es randizott.
6/7 anonim válasza:
Eléggé bűzös a sztori. De semmi sem biztos. Simán lehet, hogy az a vizsga nyomasztja ennyire tényleg. Nem látunk a fejébe mi sem sajna 😃
7/7 anonim válasza:
Én az ilyeneket gyorsan elengedtem. Ha nem vagyok érdekes számára, akkor nem ír, majd lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!