Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok nők nem érzik rosszul magukat, akik képtelenek lennének teljesíteni a párjuk vágyait?
Én férfiként nagyon rosszul érezném magam, ha nem tudnám megadni a barátnőmnek a vágyait.
Nekem lábfétisem van és ezt minden nő elítéli. A kérdésem arra irányul, hogy nem rossz-e, hogy akit szeretsz akivel együtt vagy akivel az életed tervezed leélni egy ilyen dologban hiányt szenved, mert nem adod meg neki?
És nem rossz az, hogy valaki úgy vállalja be, hogy semmi kedve nincs hozzá? Ez kb az itt fekszem, addig végezd a dolgod mentalitás. Szerintem akinek van valami extrább fétise jobban teszi, ha a párkeresést is erről az oldalról közelíti meg, különben lesz pár csalódásban része.
Neten azért elég sok hozzád hasonló emberrel meg lehet ismerkedni.
Nem érzem magam rosszul. Ha ilyen párom lenne, akkor ezek szerint ő sem érezné rosszul magát, ha kényszerítene valamire.
Nem kötelező amúgy velem élni.
A legtöbb válaszolónak sikerült rosszul felfogni a kérdést.
Nincs szó ráerőltetésről és nincs szó kényszerítésről.
Arról volt csak szó, hogyha mondjuk az lenne a vágya a barátnőmnek akit szeretek, hogy prosztata masszást adjon szex alkalmával akkor én nagyon rosszul érezném magam, hogy nem tudom ezt a vágyát úgy kielégíteni, hogy ne feszélyezne és ne lenne bennem a félsz.
Értitek?
Nem. Érezze rosszul magát ő. Minek van velem, ha nincs velem megelégedve?
Az meg nem igaz, hogy minden nő elítéli, a páromnak is bejön, bár nem epic fétis szinten, csak kis játékként, érdekességképp... semmi bajom vele, szívesen teszek a kedvére.
Te a való életben is ilyen manipulatív vagy?
Ha valaki nem kapja meg a társától azt, amit szeretne, akkor keres valaki mást, akivel hasonló beállítottságuk van, de az nem megoldás, hogy passzív-agresszívan ráveszi a társát valami olyanra, amitől az ódzkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!