Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még lassan 7 év után is hiányzik?
2012 elején szakítottunk több, mint egy év után, azóta nem is beszéltünk egyszer se. Időközben volt több barátnőm is, de mindben őt kerestem.
24/F
Bocsánat,de ez nem biztos hogy teljesen okés így. Szerintem túl kellene lépned rajta.
Egyedűlálló most?? Hívd el egyszer randira,elutasìtás ....hátha észhez térìt. Ha meg jól sűl el....
keresd meg újra. Nem véletlenül jár ennyit az eszedben ;)
Hajrá.. :) nem tudsz veszíteni. Max végleg le tudod zárni... :)
7 év az semmi, Kérdező. Én 18 éve vagyok így egy lánnyal. Tapasztalatból mondom, semmit nem fog enyhülni az érzés, sajnos az idő erre nem megoldás.
Van egy jó hírem, és van egy rossz hírem számodra, Kérdező. A jó hír az, hogy ha nem az a lány volt számodra az Igazi, akkor az Igazit még mindig megtalálhatod, és akkor el fogod őt felejteni,hisz nem ő az, akit neked rendelt a sors.
A rossz hír, hogyha viszont valóban ő volt az Igazi...nos, akkor hatalmas nagy szarban vagy. De akkorában, hogy az nem is igaz...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!