Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek is vonzóak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek is vonzóak az egyenruhás pasik?

Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 08:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, de én is annak gondolnám. Bár szerintem még inkább. Pláne az ilyen ókori páncélok, különösen az említett szegmenta páncél, ami talán mind közül a leginkább megnöveli a vállat. Mint amilyen Russell Crowenak is volt Maximusként, csak neki sima bronz vértje volt hozzá legátuszként, de szegmenta vért még robosztusabb törzset is kölcsönöz hozzá. Meg ráadásul sok ilyenben egyszerűen kétféleképpen lehet menni. Vagy nagyon vézna vagyok és alig bírok normálisan mozogni, vagy ki ha én nem mozgással:D
2018. szept. 4. 12:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Ki ha én nem mozgás😃😃
2018. szept. 4. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:

"A rabruha vagy börtönruha egy egyenruha, melyet Magyarországon csak a jogerősen elítélt személyeknek kell viselniük a szabadságvesztésük időtartama alatt."

Eszerint a rabruha is egyenruha :Dvagy nem?

4 es voltam

2018. szept. 4. 16:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Biztos de az nem jön be. A jó fiús egyenruha tetszik csak 😊
2018. szept. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!