Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok kedves Hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok kedves Hölgyek azokról a férfiakról, akik ha kell kiállnak értetek, de véznák, vagy nem tudnak verekedni, és az első ütéstől összeesnek?

Figyelt kérdés
Mennyire várjátok el, hogy a férfi jól tudjon verekedni? Vannak olyan férfiak is, akiknek nagy a szájuk, bárkit leteremtenek, de verekedésben simán alul maradnak.

2018. szept. 3. 23:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti hol éltek különben, de itt Észak-kelet Mo-n rengeteg ómigráns és primitiv ember van, szóval ne csináljatok úgy, mintha Svédországban lennénk....
2018. szept. 4. 00:31
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Ha a Hős utcában laksz és a nődet futtatod akkor nagy bajban vagy haver. Szerezz be sürgősen egy Magnumot, vagy min egy Coltot.
2018. szept. 4. 00:54
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
Értelmiségiként gyertek borsod megyébe majd meglátjátok hogy ki tudjátok dumálni magatokat mikor egy seregnyi ork belétek áll.
2018. szept. 4. 01:31
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

Az hogy vézna, és nem tud verekedni, az egy dolog.

Az meg, hogy a kabátja alatti kidudorodás nem zsebkendő, hanem csőre töltött machinegun, az meg egy másik dolog...

2018. szept. 4. 01:37
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
Miért várnám el a páromtól, hogy tudjon verekedni? Társat akarok magam mellé, nem testőrt. Most (egyedülállóként) is kénytelen vagyok elhagyni a lakást olykor-olykor, és eddig nem került komolyabb veszélybe a testi épségem, pedig Kőbányán élek. Olyan csávóval meg aztán végképp nem akarnék kezdeni, aki élvezi a balhét és szívesen provokál verekedést.
2018. szept. 4. 04:34
 16/28 anonim ***** válasza:

15: Kőbányán nem is te vagy veszélyben, inkább a pasid lenne, ha esetleg elaludna egy padon :D

Kérdező, én alapvetően a 13. kerület és vonzáskörzetében élek, nem igazán érzem olyan veszélyesnek a környéket, hogy szükségem legyen akár este, akár napközben védelemre. Szóban kiállok én magamért, ha meg netalán megtámadnának, mindig vannak emberek körülöttünk, akik felfigyelnének egy hangos sikításra. Plusz paprikaspray, ha veszélyeztetve érezném magam. Amíg nem volt pasim, addig is kiléptem az utcára, nem igazán ez alapján választok párt.

Más kérdés, hogy a vézna testalkat nekem nem gyerebe, de ennek semmi köze a verekedésekhez. Szimplán vizuálisan nem érzem vonzónak, de ez már mindenki maga preferenciája.

2018. szept. 4. 07:32
 17/28 October15 ***** válasza:
13.: Miért mennék? :D Miskolcon voltam 2x.. tiszta Gyűrűk Ura. :D Hajdúhadház ahhoz képest Németország a 40-es években. XD
2018. szept. 4. 07:53
 18/28 October15 ***** válasza:
14.: Azt ugye tudod, hogy egy MG-t [machine gun] nem nagyon rejt el senki a kabátja alá? Mert, hogy qrva nagy. :D Esetleg egy SMG-t már talán. Mondjuk kétlem, hogy egy airsoft stukival bármire mész. :D M.O.-n meg egy pisztolyra sem kapsz engedélyt nemhogy automata fegyverre. :D
2018. szept. 4. 07:55
 19/28 anonim ***** válasza:

#18 gondolom uzira gondolt, az elég elterjedt magyarországon, legalábbis mindenhol azt olvasom hogy..

Valaki dobna egy uzit?

És szoktak is kapni a megfigyeltek alapján

2018. szept. 4. 08:18
 20/28 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem értem én sem, hogy miért akarna bárki is borsodba menni.
2018. szept. 4. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!