Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok kedves Hölgyek azokról a férfiakról, akik ha kell kiállnak értetek, de véznák, vagy nem tudnak verekedni, és az első ütéstől összeesnek?
Az hogy vézna, és nem tud verekedni, az egy dolog.
Az meg, hogy a kabátja alatti kidudorodás nem zsebkendő, hanem csőre töltött machinegun, az meg egy másik dolog...
15: Kőbányán nem is te vagy veszélyben, inkább a pasid lenne, ha esetleg elaludna egy padon :D
Kérdező, én alapvetően a 13. kerület és vonzáskörzetében élek, nem igazán érzem olyan veszélyesnek a környéket, hogy szükségem legyen akár este, akár napközben védelemre. Szóban kiállok én magamért, ha meg netalán megtámadnának, mindig vannak emberek körülöttünk, akik felfigyelnének egy hangos sikításra. Plusz paprikaspray, ha veszélyeztetve érezném magam. Amíg nem volt pasim, addig is kiléptem az utcára, nem igazán ez alapján választok párt.
Más kérdés, hogy a vézna testalkat nekem nem gyerebe, de ennek semmi köze a verekedésekhez. Szimplán vizuálisan nem érzem vonzónak, de ez már mindenki maga preferenciája.
#18 gondolom uzira gondolt, az elég elterjedt magyarországon, legalábbis mindenhol azt olvasom hogy..
Valaki dobna egy uzit?
És szoktak is kapni a megfigyeltek alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!