Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa, hogy ennyi idősen még csak ennyiszer történt meg?
Figyelt kérdés
Majdnem 21 évesen még csak kétszer voltam csajjal. :/
Ha belegondolok, hogy más már 16-17 évesen javában szexel akkor irtó lemaradottnak érzem magam.
Az én hibámból kifolyólag van ez így mert válogatós vagyok, és nem is kezdeményezek, így azért mégiscsak jobb mintha azért nem lennék sikeres mert annyira ronda lennék. Az pedig, hogy azt gondolják rólam, hogy már tuti több barátnőm meg ilyen-olyan csajom volt megint csak megnyugtat kicsit.
2018. szept. 3. 07:55
11/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa, vagy kirívó az eseted. Csak arra vigyázz, hogy nehogy így maradjon a dolog. Tudod, a szerelmet is tanulni kell, és mnt mindent, azt is fiatalon könnyebb megtanulni. Tehát hajra, csapj a lovak közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!