Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen helyzet? Honnan lehet kideríteni?
Szerintetek van olyan hogy adott egy férfi és egy nő, az egyiknek tetszik a másik, mondjuk a férfinak a nő de nem lesz köztük semmi. Továbbra is tartják a kapcsolatot de mondjuk csak mint barátok vagy ismerősök vagy munkatárs vagy ami éppen van. Mindkettőnek van párja. Szerintetek, ha már évek teltek el a megismerkedésük óta, akkor lehet hogy a korábban elutasított fél még érez a másik iránt valamit? Vagy, ha kapcsolatban vannak akkor valószínű túllépett ezen? Érzelmileg is?
És mi a helyzet ha mondjuk a visszautasító fél a saját neméhez vonzódik? Akkor eleve egyértelmű a férfinak/nőnek hogy hiába tetszik neki a másik, nem lehet köztük semmi igazán. De attól még érzelmileg érezhet valamit az, akit visszautasítottak?
Érdekelne ki hogy látja ezt.
Szerintetek ha azonos nemhez való vonzódás miatt utasítanak vissza valakit, akkor ott már rögtön túlteszi magát az egészen és nem gondol már sose "jelöltként" a másikra? Gondolom ha hetero mindkettő, akkor előjöhet ilyen.
Most csak úgy általánosságban gondoltam de persze akár saját tapasztalat is érdekel.
Én a kérdésben mondjuk olyan esetekre gondoltam amikor 5 éve, 6-8 éve, 10 éve történt a "vallomás", akkor derült ki hogy nem lehet semmi és azóta tartják a kapcsolatot. És lett kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!