Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az okos nők, az átlagnál alkalmasabbak tartós kapcsolatra? Nem a diplomás nők, az okosak!
#4 én sem egy ilyet... Sőt ELVÁRJÁK hogy felnézhessenek a pasira, mert amúgy nem kell. Itt is nagyon gyakran írják, hogy ez a vonzó, hogy felnézhet rá.
És tényleg, akár az utcán is sok párt látni, ahol a nő kb kiskutya szerű státuszban van, pitizik az urának, aki ledominálja, és a naagy védelmező hím szerepet játsszák. De ez bizony ösztönös, az állatvilágból maradt.
Erről a kérdésről az unokatesóm jut eszembe, aki nagyon okos, művelt, tájékozott, sok mindenhez ért - magától megszerel mindent, ért egyéb ház körüli teendőkhöz, van műszaki vénája is. Ez így teljesen rendjén is van. Viszont a férjét nagyon gyakran kijavítja, okoskodik, csak ő tudhat mindent jól, a férje semmit. Még együtt vannak, de elég furcsa a kapcsolat. Szerintem ha fiatalabb korukban, huszonévesen találkoztak volna, akkor már nem lennének együtt a folytonos okoskodás miatt.
Tehát szerintem attól is függ, hogy az okos nő mennyire domináns.
Mondta valaki, hogy az egyetemet végzettek nem lehetnek okosak?
Én itt ha felfele görgetek szépen vissza tudom olvasgatni, hogy mit írtam, te is?
az elején úgy tűnik,hogy igen,alkalmasabbak.
aztán amikor már a sűrűjében vagy,akkor azzal szembesülsz,hogy ugyanazokat a női játszmákat tolják mint az átlagos nők,csak épp hardcore variációban.
Kérdező, senki nem mondta, hogy aki egyetemet végzett, az nem lehet okos.
Az viszont 100%-ban igaz, hogy nem az egyetemi diploma határozza meg, ki mennyire okos, ötletes, kreatív, vagy agyafúrt. Azt meg pláne nem, hogy a diplomától jó ember is lesz.
Nézd meg a politikusainkat - diplomája mindnek van, van, akinek több is, emberileg meg olyan legalja gennybánya alakok, hogy egy laposférget is többre tartok náluk.
Ez nőre is igaz lehet - attól hogy okos, még simán lehet mondjuk gonosz.
Igaza van. A legtobb diplomas no nem valami okos. Ugyanigy van ferfiaknal is egyebkent. a legtobb diplomas nem nagyon okos. Miert van ez igy?? Hmm.
Megkerdem a gyereket mi akar lenni "azt mondja tuzolto, orvos, katona" stb es az is lessz. A legtobb viszont hogy "nem tudom, majd elmegyek foiskolara meg egyetemre es majd lesz valahogy). Aztan kijon a diplomajaval amit nagyon konnyu megszerezni csak a konyvet kell elolvasni sok agazatban es kicsit bemagolni es mar ott is a nem tul okos diplomas. A sajat eletevel nem tudja mit akar, ott a diplomaja es majd lesz valahogy. Mondjuk ez magyarorszagon jellemzo, mert ott bunkok a torvenyek ugyanis nem tudas hanem vegzettseg alapuak a munkahelyi felvetelek es magan vallakozasok engedelyezese is, holott sokkal jobb szakemberek vannak azokban a retegekben ahol nincs vagy csak alacsony vegzettsege van az illetonek. Nem orvosrol beszelek, de ugyvedek meg mernokok meg szakemberek. Aki azert csinal valamit mert elvezi vagy hobbibol az sokkal jobb szakember mint akarmelyik diploma vegzettsegu.
Amerikaban azt kerdik" nem erdekel van e diplomad, meg tudod csinalni vagy nem? Felveszunk egy het vagy honap probaidore es ha tudod maradsz ha nem akkor kiteszunk".
Ugyanis az esz es okossag teljesen fuggetlen attol hogy milyen diplomaja van valakinek.
Hat ez kb igaz, de hidd el, kulfoldon is hasonlo a helyzet (tobb orszagban is eltem mar). Ahol most vagyok, ott a Bachelor's degree alap, anelkul nem mesz semmire, de azzal se sokra, mestert is illik csinalni. Persze max egy doktori fog kiemelni a tomegbol, nemreg hallottam, hogy egy asszisztensi munkara mesterdiplomaval rendelkezot vettek fel... ennyit errol.
A csoporttarsaim egyetemen meg annyira butak, hogy sirva fakadnek neha. Szimplan imazs dolog a diplomaszerzes, elvarjak, ha valamennyire ertelmisegi vagy, akkor legyen. Semmi tobb. Diplomat meg nem nehez szerezni, csak az a buktato benne, hogy az idodet pocsekolja, es 3 ev alatt annyit tanulok, mint amennyit felev alatt tudtam volna onerobol. Elb*szott rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!