Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas lányok közül hogyhogy ilyen sok a reális énképpel rendelkező? Csak feltűnt.
na de csak van valami alapja a dolognak..
itt a kérdés alatt két magas nővel folytattam kultúrált vitát (mondjuk az egyik nagyon nem vette a lapot) és nem lett acsarkodás meg fikázás belőle
Szóval direkt provokációnak szántad? :D
Ha rám gondolsz, hogy nem vettem a lapot, hát figyi, az acsarkodástól nem leszek alacsonyabb, és normálisabban sem fognak viselkedni velem a férfiak. Beletörődök, hogy ezt dobta a gép, a többi felesleges energiapazarlás.
Dehogy baj a férfiaknak a magas nő. Az baj, ha magasabb mint ő.
Én 190 centis vagyok, de !ég nem láttam hasonlóan magas nőt. 18X centist láttam, volt szép is, de a többség inkább férfias alkatú volt. Na ez utóbbit nem szeretik a férfiak, ahogy a nők se a nem férfias férfiakat...
ez jól hangzik :)
na azt viszont én sem tudom, hogy mire volt jó..néha maguktól írnak a gondolataim
szerintem (hála nektek) sikerült kiveséznünk a dolgot..kíváncsi voltam, hogy van-e vmi igazság a megfigyelésemben és ezek szerint van.
Húúú, de átlátszó benyalás ez, kérdező :D
Egyébként nem vette észre, hogy bármilyen ősszefüggés is lenne a nők magassága és énképűk között, azt az egyet kivéve, hogy néhány 180 feletti magas nőt zavarja a magasságuk és kevésbé tartják magukat nőiesnek. De ez sem nagyon általános.
Gyenge próbálkozás volt ez, kérdező, még akkor is ha "néha maguktól íródnak a gondolataid" (ezen az elvonó vagy egy jó terapeuta segíthet).
jó, te mégis beteg vagy :(
első, hogy besértődsz egy általad értelmezetlen poénon
második, hogy tele engeded tömni a fejed azzal, hogy a gyakorin minden férfi kiéhezett szingli
harmadik, hogy félreérted a jószándékot (gondolom minden irányból)
negyedik meg, hogy nem tudsz megkülönböztetni alapvető érzelemkifejezéseket..pl benyalás v kedvesség
statisztikánál legfontosabb az elfogulatlanság..
honnan is tudnád, hogy én sosem írok privit, max válaszolok rá?
A kérdés mellett pl az alábbiak:
"normálisak, pedig a szépségük ezt nem indokolná :)"
"reális és előnyben lévő nőkről"
Az sem előny, hogy ahhoz is gyáva vagy, hogy privizgess, ehelyett ilyen átlátszó és behízelgő módon várod, hogy majd rádírnak.
"normálisak, pedig a szépségük ezt nem indokolná :)"
Komolyan, így a smile-al a végén nem érzed, hogy mennyire erőtlen és átlátszó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!