Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas lányok közül hogyhogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas lányok közül hogyhogy ilyen sok a reális énképpel rendelkező? Csak feltűnt.

Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 19:29
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
jó, ezt mondjuk buktam, a modellek direkt a gőgöt és az elérhetetlenséget próbálják sugározni..
2018. szept. 1. 20:54
 22/31 A kérdező kommentje:

na de csak van valami alapja a dolognak..

itt a kérdés alatt két magas nővel folytattam kultúrált vitát (mondjuk az egyik nagyon nem vette a lapot) és nem lett acsarkodás meg fikázás belőle

2018. szept. 1. 20:59
 23/31 anonim ***** válasza:

Szóval direkt provokációnak szántad? :D

Ha rám gondolsz, hogy nem vettem a lapot, hát figyi, az acsarkodástól nem leszek alacsonyabb, és normálisabban sem fognak viselkedni velem a férfiak. Beletörődök, hogy ezt dobta a gép, a többi felesleges energiapazarlás.

2018. szept. 1. 21:03
 24/31 A kérdező kommentje:
a kollegina vette komolyra, hogy meg akartam sérteni a "sportűzéssel"
2018. szept. 1. 21:09
 25/31 anonim ***** válasza:

Dehogy baj a férfiaknak a magas nő. Az baj, ha magasabb mint ő.

Én 190 centis vagyok, de !ég nem láttam hasonlóan magas nőt. 18X centist láttam, volt szép is, de a többség inkább férfias alkatú volt. Na ez utóbbit nem szeretik a férfiak, ahogy a nők se a nem férfias férfiakat...

2018. szept. 1. 21:11
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem sértődtem meg, igaziból a célod nem érthető ezzel a kérdéssel.
2018. szept. 1. 21:56
 27/31 A kérdező kommentje:

ez jól hangzik :)

na azt viszont én sem tudom, hogy mire volt jó..néha maguktól írnak a gondolataim

szerintem (hála nektek) sikerült kiveséznünk a dolgot..kíváncsi voltam, hogy van-e vmi igazság a megfigyelésemben és ezek szerint van.

2018. szept. 1. 22:07
 28/31 anonim ***** válasza:

Húúú, de átlátszó benyalás ez, kérdező :D

Egyébként nem vette észre, hogy bármilyen ősszefüggés is lenne a nők magassága és énképűk között, azt az egyet kivéve, hogy néhány 180 feletti magas nőt zavarja a magasságuk és kevésbé tartják magukat nőiesnek. De ez sem nagyon általános.

Gyenge próbálkozás volt ez, kérdező, még akkor is ha "néha maguktól íródnak a gondolataid" (ezen az elvonó vagy egy jó terapeuta segíthet).

2018. szept. 2. 17:05
 29/31 A kérdező kommentje:

jó, te mégis beteg vagy :(

első, hogy besértődsz egy általad értelmezetlen poénon

második, hogy tele engeded tömni a fejed azzal, hogy a gyakorin minden férfi kiéhezett szingli

harmadik, hogy félreérted a jószándékot (gondolom minden irányból)

negyedik meg, hogy nem tudsz megkülönböztetni alapvető érzelemkifejezéseket..pl benyalás v kedvesség

statisztikánál legfontosabb az elfogulatlanság..

honnan is tudnád, hogy én sosem írok privit, max válaszolok rá?

2018. szept. 2. 17:41
 30/31 anonim ***** válasza:

A kérdés mellett pl az alábbiak:

"normálisak, pedig a szépségük ezt nem indokolná :)"

"reális és előnyben lévő nőkről"

Az sem előny, hogy ahhoz is gyáva vagy, hogy privizgess, ehelyett ilyen átlátszó és behízelgő módon várod, hogy majd rádírnak.

"normálisak, pedig a szépségük ezt nem indokolná :)"

Komolyan, így a smile-al a végén nem érzed, hogy mennyire erőtlen és átlátszó?

2018. szept. 2. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!