Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas lányok közül hogyhogy ilyen sok a reális énképpel rendelkező? Csak feltűnt.
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 19:29
11/31 A kérdező kommentje:
lehet, te tudod, te űzöd ezt a sportot..
de mondjuk így leírva fura, szerintem millióegy 190+ magas férfi van már manapság
2018. szept. 1. 20:28
12/31 anonim válasza:
Miért lennének előnyben? Nők esetében a 175-180cm feletti magasság hátrány.
13/31 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert olyanok, mint a nagyon nagy testű kutyák: /pl.: orosz fekete terrier/ tudatában vannak a termetükkel, ezért nem állnak le cirkuszolni egy /pl.:/ csivavával.
14/31 anonim válasza:
Nem űzök sportot ebből, a férfiak mondják ezt. És 190 centivel is kb. 150-160 centis barátnőik vannak.
15/31 A kérdező kommentje:
mármint a magasak sportját...ehh,mindegy...amúgy is be akartam szólni
2018. szept. 1. 20:39
16/31 anonim válasza:
"de mondjuk így leírva fura, szerintem millióegy 190+ magas férfi van már manapság"
Hol vannak ilyenek? Kb 3 olyan pasit ismerek, aki magasabb nálam, ők is csak épp hogy...
AZ előzőnek igaza van.
Nem tudom, hogy hol élsz, Kérdező, de a magasság nőknél hátrány, nőietlennek számít. Bár attól függ, hogy neked mi számít magasnak.
17/31 anonim válasza:
Nekem ezzel nem szóltál be :) Kb. tojok rá, mit gondolsz
18/31 A kérdező kommentje:
szóvaaaal..többség szerint önbizalomromboló egy nőnek, hogy magasra készült? modellek kivételek?
2018. szept. 1. 20:41
19/31 A kérdező kommentje:
én mondjuk 175 fölé értem a magasat..
2018. szept. 1. 20:45
20/31 anonim válasza:
Hát Kérdező, őszintén, egy átlagos nő, aki ad magára (odafigyel az étkezésre, mozog) soha ne, lesz olyan, mint egy topmodell, akik 0-24-ben a külsejükkel foglalkoznak, mert az a munkájuk, abból élnek, ha csak nem rendelkezik az illető szerencsés genetikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!