Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez? Főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? Főleg férfiak válaszát várom

Figyelt kérdés
Adott egy pasi,aki nem független,ahogy én sem. Napi szinten találkoztunk,közömbösek voltunk,még pozitív-negatív véleményt sem alkottunk a másikról. Aztán egy beszélgetés alkalmával csábítgatni kezdett. Vettem a lapot,és jelenleg a csóknál tartunk. Nincs szó semmi többről,de most úgy érzem,mintha addig tartott volna a fellángolása amíg nem voltam rá vevő. Tudja,h bizalmasan kezelem a köztünk történteket,és eszem ágában sincs kellemetlen helyzetbe hozni. Mi törtênhetett vajon,mitől tart?
2018. aug. 31. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

"Mindez kb 2 hét alatt történt."

Hát ez nem segít a dolgon, hogy könnyelmű vagy egyébként, hanem inkább ront.. 2 hét alatt a szádban járt úgy, hogy mindkettőtöknek párja van. Miért is venne komolyan?

2018. aug. 31. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

"Sosem léptem félre,most sem áll szándékomban,csak vevő voltam a mosolyára,és nem húztam el e kezem ahogy végsímította."Ezt a gyenge szar kifogást.

Úgy gondolom,hogy ha egy fazonnal smárolsz,aki nem a párod,az eléggé a megcsalás kategóriába esik.

Szerintem leesett a palinak,hogy lehet nem érsz annyit,mint a párja.

Pár napja egy 27 éves lány feltett egy kérdést,hogy megéri-e párkapcsolatban élni.Elég negatív volt a hölgy,de amíg tele van a világ ilyen erkölcsileg szar emberekkel,addig teljesen érthető az álláspontja.

28/F

2018. aug. 31. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Mivel gerinctelen, rongy nő vagy, aki simán! leszpná, ha úgy adódna.

ÉS tudja, hogyha a mostani pasidat ennyire szereted-tiszteled, akkor nyilván őt is, ha mégis összejönne veled.

Amúgy ő is féreg meg te is. :D

2018. aug. 31. 16:37
 14/16 A kérdező kommentje:

Tudtam én,hogy számíthatok a gyakori totálisan hűséges, párján kívül másra rá sem néző pasijaira! :)

Nem vagyok riherongy, nem smároltam Vele (1 csók volt, szájról-szája, ennyi), és nem érzem úgy,hogy ez már megcsalás lenne.Nyitott szemmel járok, látom a világot, ami nagyon nem azt tükrözi ahogy ezt Ti leírjátok.

Nem vagyok álszent, nem fordítom le ezt a történetet úgy,hogy ez mentségemre szóljon, de nem is teszem bitófára a fejem azért amit "elkövettem".

2018. aug. 31. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nyitott szemmel járok, látom a világot, ami nagyon nem azt tükrözi ahogy ezt Ti leírjátok."

Mit látsz vagy mi bajod van?? Hogy nem gartulálunk, hogy ügyes kislány vagy, amiért szájon csókoltál valakit a kedves párod mellett?

Jó, hogy nem már az lesz a bajod, hogy az emberekben még van erkölcs meg tartás, és nem azt mondja neked, hogy igen, menj és k*_rj félre nyugodtan, a párod közben várjon otthon, remélme azt hiszi veled minden rendben van.

Bocs, de akárhogy nézem, szánalmas vagy. HA már van egy b-lf_sz veled, akkor vagy vele fogllakoznál, ha szr a kapcsolatod és más pasik járnak a fejedben, akiknek a szájába mászol, vagy ha nem tudod a piti életedet rendbe tenni így sem, és még mindig vizsket a másikra, akkor mondjuk ideje lenne lelépni.

De igen, mi vagyunk a hülyék, nyilván. CSak mert te "nyitott szemmel" jársz, ergo neked ez tök normális viselkedés, hsizen nem is megcsalás a mással való smárolás sem. Remélem a kedves párod is haosnlóképp él és ő is más kolléganők szájában matat, feltételezve, hogy már egy ideje le sem sz.rja a fejed ő sem.

Btw hűséges és nem hűséges ember is ugyanúgy megmondja, hogy a másik csávó is sz.arik a fejedre magasról, úgyhogy kár itt nyalogatni a sebeidet. Az, hogy a foglalkoznod kéne a problémáddal, miért jutottál ide, nem attól függ, hogy hűségesen írom vagy sem. HAnem intelligencia kérdése, mennyire látod át a kialakult helyzetedet ( bár állításod szerint te nyitott szemmel jársz haha), de láthatóan neked az is magas.

2018. szept. 1. 10:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Szó sincs arról,hogy mást vártam mint amit kaptam,arról se,hogy vállon veregetném magam, de nem nyalogatom a sebeimet,és azt se gondolnám,hogy ezért pokolra fogok jutni.

Nem hinném,hogy ti, akik itt pocskondiáztok, valamennyien átlagon felüli becsületes életet éltek, de persze legyen úgy. Én Veletek ellentétben igyekszem ezt nem kétségbe vonni.

Viszont ha annyira jól működik mindenki kapcsolata vajon miért tapadtatok rá annyira a kérdésemre?

2018. szept. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!