Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez? Főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? Főleg férfiak válaszát várom

Figyelt kérdés
Adott egy pasi,aki nem független,ahogy én sem. Napi szinten találkoztunk,közömbösek voltunk,még pozitív-negatív véleményt sem alkottunk a másikról. Aztán egy beszélgetés alkalmával csábítgatni kezdett. Vettem a lapot,és jelenleg a csóknál tartunk. Nincs szó semmi többről,de most úgy érzem,mintha addig tartott volna a fellángolása amíg nem voltam rá vevő. Tudja,h bizalmasan kezelem a köztünk történteket,és eszem ágában sincs kellemetlen helyzetbe hozni. Mi törtênhetett vajon,mitől tart?
2018. aug. 31. 14:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
megijedt. ő csak flörtölni akart, aztán rájött, hogy ribi vagy.
2018. aug. 31. 14:37
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Rájött, hogy szereti a párját.

Vagy rájött, hogy ennyi volt. Van, aki nem tudja kezelni a másik érzéseit. Az "enyém" hirtelen feleségül vette azt, akit addig buta, lusta, dolgozni nem akaró, szociálisan érzéketlen, anyját-apját utáló lánynak tartott.

2018. aug. 31. 14:38
 3/16 A kérdező kommentje:
Első, nagyon jó emberismerő vagy! Sosem léptem félre,most sem áll szándékomban,csak vevő voltam a mosolyára,és nem húztam el e kezem ahogy végsímította. Mindez kb 2 hét alatt történt.Második válaszoló köszönöm! Vélhetőleg bűntudata támadt ha a folytatásra gondolt.
2018. aug. 31. 14:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, el vagy tévedve... Már félreléptél mikor hagytad, hogy megcsókoljon.. Ha meg nem akarnál vele tovább lépni, nem írtad volna ide ki a kérdésedet! Ne legyél már álszent!!!
2018. aug. 31. 14:48
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Bosszantja az egódat, hogy csak ennyit akart tőled?

Szerintem egyébként az a "baja", hogy párja van, és ez téged is kellene, hogy zavarjon...

2018. aug. 31. 14:54
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

*Aztán egy beszélgetés alkalmával csábítgatni kezdett.

Sosem léptem félre,most sem áll szándékomban

Aha. Ha nem áll valakinek szándékába valami, akkor az a nő nem hagyja magát megcsókólni.

Kinek akarsz hazudni, mikor a saját beszéded buktat le?

2018. aug. 31. 14:56
 7/16 anonim ***** válasza:
1-nél a pont.
2018. aug. 31. 14:57
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem egyszerűen a csók után észbe kapott és rájött, hogy talán mégse éri meg elveszítenie a párját ilyen gyorsan megkapható emberi hulladék miatt. Na nem mintha ő nem lenne az, szóval akár simán össze is illettetek volna.
2018. aug. 31. 14:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Rájött, hogy egy lotyóval van dolga

és/vagy

Rádöbbent last minute, hogy mégis a párját szereti

2018. aug. 31. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Egy ilyen riherongy miatt nem kockáztatnám a kapcsolatom. Gondolom ő sem értékelte többre ami köztetek történt.
2018. aug. 31. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!