Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves férfiként normális, hogy már érzem a változás szelét? Tényleg ez már csak egyre jobb lesz?
Nem vagyok szűz lúzer, régebben is voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de teljesen más volt. Sosem én irányítottam a kapcsolataimat, mindig a nők szeszélyein múlott minden. Akkor dobtak a nők amikor akartak, egyik percről a másikra, akkor jöttek velem össze amikor ők épp akarták, akkor tudtam csak ismerkedni ha mákom volt és pont engem szemelt ki egy csaj, akkor szexeltek és akkor engedték hogy hozzájuk érjek amikor ők akarták, abszolút nem voltam férfi, nem nálam volt a kontroll. Teljesen rá voltam hagyatkozva a külsőmre és a nők szeszélyeire.
Viszont most érzem először, hogy ez a dolog kezd megváltozni. Nem tudom pontosan miért, talán mert a lehetőségeim is kibővültek, megjelent egy újabb korosztály is akiknél próbálkozhatok, a tőlem fiatalabb lányok, akik szemében én már valaki vagyok, aki elért valamit az életben. Aki már "letett valamit az asztalra", ahogy a nők mondani szokták. Például elvégezte egy egyetemet, van stabil állásom és egész jók keresek, már nem a szüleimmel élek, stb. mindaz, amit egy 20 éves pasi még nem mondhat el magáról. Tehát a 20 éves csajok már "felnéznek" rám, mint férfira, úgy érzik értékesebb, tapasztaltabb vagyok náluk, és ezért vonzódnak hozzám. Tehát most már kezd nekem is beleszólásom lenni az egész társkeresésbe.
Ezek szerint mégis igaz ez a híres ábra, a társkeresési érték és a nemek és kor szerint?
Tényleg igaz lehet, hogy a férfiaknak már csak egyre jobb lesz ezentúl?
Ha ez így halad tovább ez a folyamat, akkor eszem ágában sincs még családot alapítani. Miért pazarolnám el azokat az éveket amikor a legvonzóbb vagyok egyetlen nőre? Egy férfi a 40-es éveiben is bőven ráér apává válni, a mai világban már szinte az a normális. Régebben volt csak az, hogy 20-as éveiben mindenki megházasodott, meg is lett az eredménye, el is vált majdnem mindenki. A régi komcsi szokás nem vált be.
Bocs, hogy most OFF leszek, Kérdező, de kösz, hogy eszembe juttattad az egyik kedvenc régi nótámat:
"Taaaake meeee to the magic of the moment...on a glory night...where the children of tomorrow share their dreams...with you and meeeee..."
A jó öreg Scorpions :D
Pont itt szoktátok elb..ni.
A "csúcson" nem egy életre szóló pàrt keresel, hanem csak dugsz. Azt hiszed, hogy ráérsz. Válogatsz.
35 évesen jön a lejtő, 40 évesen már vége a dalnak. Addigra nincs miből-kiből válogatni, maradnak a 30+ elvált anyukák, és az 50+ házas nők, akik örülnek egy 40-es szeretőnek.
Sok férfi esik ebbe a csapdába, hogy a legjobb éveit elherdálja, amikor a legnagyobb lehetősége lenne értékes párt találni.
#17, elváltaknál azért van ott egy kérdőjel: mi van, ha mégse a másik fél hibája volt?
Szóval oda igenis kell bizalmatlanság.
Amúgy meg az sincs kőbe vésve sehol, hogy feltétlenül párkapcsolatban kell legyél, mert csak és kizárólag úgy lehetsz boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!