Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ezt a nőt szépnek tartjátok?
2018. aug. 28. 16:49
21/30 anonim válasza:
Olyan videója van-e amiben nincs kivakolva?
22/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya ez a csaj, de én véleményem.
Másrészt meg jó pasit fogott ki aki eltartsa, szerintem focista lehet, vagy apunak cége azt jól élnek. De fix a nő nem melózik semmit. Ennyi ésszel nem lehet. :D
23/30 anonim válasza:
Mindenkinek mas a velemenye, mivel o sok penzt keres, ki ne szeretne a gazdagok kozul?
25/30 anonim válasza:
Vakolat nélkül ő is egy átlagos szép lány, semmi exra.
26/30 anonim válasza:
"De fix a nő nem melózik semmit."
De, melózik: ezekben a youtube videókban különböző kozmetikai termékeket reklámoz, mint ahogy a topiknyitó videóban is látható. (Egyébként én használom is az egyik márkájú fényvédő krémet, csak nem pont azt a stift változatot, amit ő mutogat bele a kamerába.)
27/30 anonim válasza:
Szóval nekem úgy tűnik, hogy ez a csaj egy beauty vlogger. Ilyesmivel egyébként elég szépen lehet keresni, ha szorgalmas az ember.
28/30 anonim válasza:
Nem. Ha nem lenne kivakolva akkor egy helyes 6-oska lenne.
Így kivakolva 3-as.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!