Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában tényleg magukhoz képest felettük választanak vagy csak ezen az oldalon van elterjedve ez a nézet?
Feljebb választással azt értem, hogy a férfi keressen több pénz, jobb munkahelye legyen, magasabb fokú végzettsége, ha a nő rendelkezik autóval, lakással akkor a férfinak is kell rendelkeznie és persze jobban is nézzen ki.
Én egy kicsit túlzónak érzem ezt, mert nem úgy látom, hogy minden nő ilyen hót egyszerű lenne. Na meg a szerelemben nem az számít igazán, hogy ki hol tart az életben, hanem hogy szeressék egymást.
Ez nem ilyen egyszeru.
Mondhatjuk azt is, hogy a ferfiak jelentos resze lejjebb valaszt, mert az egojuk nem birja elviselni, ha tanultabb, okosabb, gazdagabb a parja.
Én veled értek egyet. Egyáltalán nincs ez így, hogy minden egyes nő ilyen lelkileg sivár agymosott nyomorék lenne.
Ha csak a saját példámat nézzük, a barátom fiatalabb nálam, sokak szerint hozzám képest előnytelen a kinézete (nekem nagyon vonzó), én már lediplomáztam míg ő alkalmi munkákat vállal addig, amíg eldönti pontosan mit is szeretne tanulni és miben szeretne később dolgozni. Ő tökéletes számomra, hiába nem áll feljebb a ranglétrán úgymond. Ezzel azt sem szeretném érzékeltetni, hogy én felette állnék, hiszen van rengeteg tulajdonsága amit csodálok benne. Egyenrangúak vagyunk.
Ez elmondható több párról is a baráti körömben. Van, ahol a nő lakásába költözött a férfi, aki kevesebbet is keres nála. Máshol ugyanabban az évben, ugyanazon a szakon végeztek és a bérük is megegyezik. Sorolhatnám napestig.
amugy valaki elmondana nekem, hogy egy no mit akarna egy nala sokkal gazdagabb pasival? (mint az 1millio es 100ezer fizu peldam, mondjuk.)
en ezt sose ertettem, becsoppensz valaki eletebe es elvarod, hogy ne kelljen dolgoznod, mert o majd az 1millios fizetesebol megad neked mindent? az addig oke, ha a tobbet kereso par dologba tobbet ad bele, hogy ne a masik nyomorogjon egy nagyobb kiadas soran, de en nem mernem elvarni senkitol, hogy fizessen mindent nekem es lenyegeben a letem fenntartasa egy masik embertol fuggene. tenyleg vannak ilyen nok? nem felnek, hogy barmi tortenik a kapcsolatukkal, akkor megszivjak es mehetnek nyomorogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!