Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ebben a kategóriában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ebben a kategóriában annyi komplexusos pasi?

Figyelt kérdés

2018. aug. 26. 16:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Komplexusos?Mert kimondja azt amit tapasztal?
2018. aug. 26. 17:47
 12/19 anonim ***** válasza:
43%

A parom se es az altalan ismert osszes ferfi sem jar gyakorizni, enis szinte szegyenlem :D de levezetni jo a hulyeken a feszkot!

Szerencsetlenek... most meg is sajnaltam oket.

Aki hulye itt log. Engem is beleertve! :D

2018. aug. 26. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Te is minek magyarazod a bizonyitvanyod? Netan te is komplexusos vagy? Itt mindenki az ;)!
2018. aug. 26. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom, férfiként nem nagyon van máshol lehetőségük beszélni ezekről a dolgokról, mint egy anonim fórumon.
2018. aug. 26. 17:50
 15/19 A kérdező kommentje:
ki mondja azt amit tapasztal? Csomó kommentben azt látom, hogy egy kalap alá véve általánosítsák a nőket
2018. aug. 26. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert még nem futottak bele az igaziba, és savanyú nekik a szőlő, és teljesen lehangoltak, és már lehet, hogy csalódottak, és demotiváltak is.
2018. aug. 26. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező! :DD

15-ös válaszod: "Csomó kommentben azt látom, hogy egy kalap alá véve általánosítsák a nőket"

6-os válaszod: "Minden férfi azt gondolja itt..."

Ki is általánosít? Szépen beoltottad magad! :DDDD

2018. aug. 26. 18:06
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Mert ez egy anonim fórum, itt nyugodtan vergődhetnek.
2018. aug. 26. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Mert sok a csalódás...

Egyik félnek se jó a másik, a facebook meg rátesz!

Átlag lányok irigyek a szép lányokra és pasijukra és életükre, arra vágynak.

És egy átlagos srác, mint én nem tudtam megadni neki ezért dobott két hét után....

Nem, hogy állompasit de még normális férfit se fog találni annyira átlag alatti volt a csaj... de majd ráébred és az anyjába küldöm vissza.

2018. aug. 27. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!