Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a szláv nők nem olyan válogatósak férfiak terén?
Azt tudjuk, hogy a magyar nők nagyképűek, flegmák, komoly elvárásokat támasztanak, levegőnek néznek mindenkit stb. stb.
Viszont olvastam olyat, hogy a szláv nők az átlagos férfiakat is jobban megbecsülik, nem hordják le őket ronda lúzernek, hanem könnyebben megközelíthetőek, közvetlenek, barátságosak, nem játsszák az elérhetetlent, meg nem csak a jóképű macsókkal hajlandóak szóba állni.
jól írták előttem, a szláv nők sokkal nyitottabbak ismerkedésnél!
sokkal jobban is lehet beszélgetni velük, már ha ismered a nyelvet
én úgy vettem észre, mintha többet is mosolyognának, szerintem jobb választás lehet mint egy magyar nő
azt nem tudom, mennyire felszínesek, de remélem annyira nem mint az itthoniak...
láttam már viszonylag sok szláv nőt, egynek-kettőnek volt bulldogarca, de voltak egész korrektek is, gondolom a bulldogarc az valami beltenyészet lehet
az #1 válaszadó meg egy ostoba troll, kapta tőlem a mínuszt.
Nekem tavaly a tengerparton kettőt sikerült 1 -et befűznöm.
2 éve is.
Idén sajnos nem, mivel nem utaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!